Vsestransko uporabna podlaga PhotoReady Prime + Anti Shine™ Balm

4

Spoznajte svojo novo najboljšo prijateljico: vsestransko podlago Revlon PhotoReady Prime + Anti Shine™ Balm, ki ustvari popoln videz naličenega ali nenaličenega obraza. Za kožo brez mastnega sijaja, kar dosežete takoj po uporabi ali pa pri kasnejših popravkih.

Podlaga PhotoReady Prime Anti Shine™ Balm predstavlja revolucijo za vašo kozmetično torbico – ta neverjetna lepotna skrivnost se lahko uporablja kot samostojna podlaga, kot ti. “primer” pod tekočim pudrom ali nad ličili za gladek in mat videz.

Posebna brezbarvna, nemastna in ultra lahka formulacija se enostavno nanaša in matira brez draženja. Koži daje polepšan videz, zabriše videz razširjenih por in gubic – vse v samo eni potezi. Primerna je za uporabo na vseh tipih kože.

Gucci Westman, kreativna vodja za Revlon opisuje svojo lepotno skrivnost: “Ta podlaga je neverjetna, saj zakrije pore in nepravilnosti ter daje super gladko kožo brez mastnega sijaja. Še posebej sijajno pa je to, da se lahko nanaša pod in nad ličili ter je odlična tudi za hitre popravke tekom dneva’’

Embalaža vključuje gobico in je priročne velikosti za v torbico.