Vichy Dercos Neogenic šampon za gostoto las

0

Vichy Dercos Neogenic šampon za gostoto las je prvi šampon s patentirano molekulo Stemoxydine in tehnologijo za izboljšanje gostote las. Prozorna formulacija z izjemno lahko teksturo je obogatena s polimeri za oblikovanje, ki jih najdemo tudi v izdelkih za oblikovanje las. Lahka pena, ki se hitro izpere, naredi lase mehke, sijoče in enostavne za oblikovanje.

Izdelek deluje na 5 dejavnikov gostote las: volumen, moč, čvrstost, strukturo in gostoto las. Dercos Neogenic šampon za gostoto las predstavlja dopolnilno nego za obnavljanje las, nudi takojšen in dolgotrajen volumen, je hipoalergen in ne vsebuje parabenov ter barvil.

vichy_dercos_neogenic_2

Stemoxydine je prva patentirana molekula z biomimetičnim delovanjem, ki aktivira lasne mešičke v latentni fazi. Lasni mešiček med dvema ciklusoma rasti preide v latentno fazo, med katero se njegova aktivnost ustavi in koren lasu ostane prazen. Da pride iz te faze, lasni mešiček pošlje signal za prebuditev: s proučevanjem prav te odločilne faze je raziskovalni center L’Oréal odkril ključno vlogo matičnih celic pri prebujanju mešičkov v latentni fazi in obnavljanju las. Učinkovitost Stemoxydina je dvakratno potrjena in vitro, izvedena pa je bila tudi klinična študija pod dermatološkim nadzorom, v kateri je sodelovalo več kot 100 oseb, pri katerih je bila ugotovljena alopecija. Tehnologija Pro-densifying združuje polimere za oblikovanje in kozmetične polimere za takojšnji učinek gostote in volumna las.

Dercos Neogenic šampon za gostoto las; priporočena cena: 12,70 €

Dercos Neogenic ampule za gostoto las (14 x 6 ml); priporočena cena: 59,00 €

 

PUSTI SPOROČILO

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: