Vichy Capital Soleil stik za zaščito pred zimskim soncem

0

Pred škodljivimi sončnimi žarki nismo varni niti pozimi. Vichy v zimskih mesecih predstavlja praktično zaščito pred UV žarki Capital Soleil v stiku, ki jo odlikuje sistem filtrov z aktivno učinkovino Mexoryl® SX-XL in mineralni kompleks, ki učinkovito ščitita kožo pred UVB in UVA žarki ter preprečujeta hiperpigmentacijo. Če se želite z zimskih počitnic vrniti v polnem sijaju, pomislite na zdravje in lepoto svoje kože.

Čeprav v zimskih dneh sonce oddaja manj toplote kot poleti, pa kljub temu oddaja pomembno količino UV žarkov, ki so pogosto vzrok kratkoročnih in dolgoročnih poškodb kože. Posledica nezaščitenega izpostavljanja soncu so opekline, prezgodnje staranje kože, nastanek gub in sončnih peg ter izsušitev in zadebelitev kože na najbolj izpostavljenih delih telesa. Ker se kar 85 % sončnih žarkov odbije od snega, je sonce še posebej nevarno pri zimskih aktivnostih kot je smučanje.

Poleg občutljive kože obraza je treba zaščititi tudi ustnice, ki ne tvorijo kožnega pigmenta melanina, zato nimajo naravne zaščite pred UV žarki. Stik za zaščito najbolj izpostavljenih predelov telesa s SPF 50 je izdelek iz linije Capital Soleil, ki ne vsebuje parabenov, je hipoalergena in obogatena z zdravilno termalno vodo Vichy. Izdelki so bili preizkušeni pod dermatološkim nadzorom in so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo.

INCI sestavine Capital Soleil zaščite v stiku z zaščitnim faktorjem 50: Ricinus Communis, Isopropyl Palmitate, Polyethylene, Octocrylene, Titanium Dioxide, Isohexadecane, Ozokerite, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Drometrizole Trisiloxane, Theobroma Cacao, Butyrospermum Parkii, CI 77491, CI 77492, Glycine Soja, Tocopherol, Trimethoxycaprylylsilane, Parfum.

Temo Vichy Capital Soleil lahko spremljate tudi na forumu.