Versace za H&M – make up inspiracija in cenik kolekcije

0

17. novembra 2011 v H&M prihaja nova kolaboracija z modno hišo Versace. Pri nas bo kolekcija na voljo v H&M-u v Cityparku v Ljubljani.

Za ogrevanje pred nakupi smo pripravili opis ličenja, ki je bil inspiriran od modne kampanje za Versace for H&M. Tokrat bomo barve prepustili leopardjim printom, usnju, svili in palmam na oblačilih in modnih dodatkih, ličila pa bodo ostala preprosta, a vseeno atraktivna.

Na veke smo nanesli podlago za senčila, nadaljevali z bež senčilom, izbrali smo Alverde enojno backed senčilo Elegant Beige, ki smo ga nanesli do obrvi. Zgornji rob trepalnic smo začrtali s črnim linerjem Essence gel eyeliner in trepalnice poudarili z Bourjois 1001 lashes maskaro. Počakali smo, da sta se maskara in liner dobro posušila. Nato smo čez celotno veko nanesli prozoren glos (uporabili smo Dior glos za ustnice 007) – glosa ne nanašamo direkto na veko, ker bi jo tako lahko preveč obtežili; nanesemo ga s prsti in nežno vtremo v veko. S tem dosežemo »glossy videz vek«, ki je primeren predvsem za večerni make up. Namig: maskaro nanesite samo v enem sloju in trepalnic ne vihajte preveč, saj se lahko v nasprotnem primeru spaca z glosom na veki. Če želite zelo poudarjene trepalnice se pri tem videzu raje odločite za dodatek umetnih.

Na lica smo nanesli roza kremno rdečilo Essence Prima Ballerina in bronzer Nvey Eco Natural Bronz. Ustnice smo najprej občrtali z rdečim linerjem Revlon Red, nanesli temno vijolično šminko Lanvin for H&M Burgundy in odtenek še malenkost potemnili s črnim svinčnikom za oči, ki na ustnicah ustvari dodatno dimenzijo.

V pomoč za pripravo vaših seznamov želja težko pričakovanih kosov kolekcije Versace za H&M smo pripravili pregled celotne ženske in moške linije z dodatki in izdelki za dom ter zraven dopisali cene:

Versace H&M seznam in cene

 

Versace H&M seznam in cene

Versace H&M seznam in cene

Versace H&M seznam in cene

Versace H&M seznam in cene

Versace H&M seznam in cene

Temo Versace for H&M lahko spremljate tudi na forumu.