Trenutek ljubezni, ujet za večno – Eternity Now

0

Trenutek začetka.

Pričakovanje in vznemirjenje večnosti.

“Za vedno” se pričenja “zdaj”…

ETERNITY NOW Calvin Klein ujame vznemirjenje in prvinska čustva novo rojene ljubezni… ko dva zaljubljenca ugotovita, da je to začetek večnosti. Skupaj sta ujeta v globokem trenutku čiste ljubezni, ki je ni mogoče zanikati in katere moči ni nihče od njiju pričakoval.

Dišava Eternity Now je nadaljevanje, je dediščina izvorne dišave; zgodba o cvetju, ki se prične z izbruhom svežine sočne nektarine, opojnega ličija in sorbeta kutine, ki kožo obdajo z niansami sijoče, mladostne, nezamenljive svežine. Srce se bohoti v bujnem šopku cvetja: potonika, cvetovi breskve in vlažni listi nerolija. Osnova nas popelje v svet kašmirja, čutnega ambroksa in dragocenega pačulija, ki nesporno pričajo o privlačni in močni ljubezni, glavni temi dišave.

Eternity Now for men Calvin Klein je pravo raziskovanje svežine z nedvomnim moškim seksapilom. Dišava se odpre z nepričakovanim začinjenim ingverjem, osvežujočo kokosovo vodo in janežem. Srce zaživi z zasvojljivimi notami karambole, cedrovih listov ter svežega pačulija. Osnova je čutna z maroškim lesom cedre, tonka oreški in vanilijo iz Madagaskarja.

calvin_klein_eternity_nowSTEKLENIČKA/PAKIRANJE

Eternity Now Calvin Klein je reinterpretacija ikonske dišave Eternity Calvin Klein. Klasika, obujena v svežini modernosti. Prosojne stekleničke, sijoče, harmonične… Z romantičnimi linijami in barvnimi odtenki – rožnata za ženske in siva za moške.

Zunanje pakiranje je dobilo navdih v čistih, arhitekturnih linijah … Calvin Klein svežina in mat videz. Sveže rožnata za ženske in hladno siva za moške.

Eternity Now za ženske je na voljo kot 30, 50 in 100 ml parfum, Eternity Now za moške pa kot 30, 50 in 100 ml toaletna vodica.

OGLASNA KAMPANJA

ETERNITY NOW Calvin Klein oglasna kampanja tokrat predstavlja modela, ki sta par tudi v resničnem življenju. Jasmine Tookes in Tobias Sorensen sta upodobljena na črno-beli fotografiji, ki odlično predstavlja prvinska čustva ljubezni in močne emocije med dvema mladima zaljubljencema. Posneta v briljantni dnevni svetlobi je slika čudovit dokaz trenutka zavedanja, da se »za vedno« pričenja »zdaj«. Njuna resnično avtentična privlačnost popolnoma pooseblja vrednote klasične dišave Eternity Calvin Klein ter hkrati prekipeva od mladostne energije.