Toaletna vodica Thierry Mugler ANGEL Eau Sucrée

0

»Z dišavo Angel sem končno dosegel nekaj, kar sem želel ustvariti že s prejšnjimi dišavami – ustvariti aromo, ki bi bila tesno povezana z otroškimi spomini in nežnostjo. Želel sem ustvariti čuten stik uporabnika z dišavo. Oseba, ki jo ljubite, bo odslej dišala tako dobro, da bi jo najraje pojedli.«

Leta 1992 je ANGEL postala prva parfumska kreacija, ki je vsebovala »gurmanske« note  in se tako drzno ločila od dotedanjih olfaktivnih trendov. Dišava še danes velja za eno izmed najbolj znanih in najbolj cenjenih ženskih dišav. Na veliko navdušenje oboževalk vam predstavljamo novo sijočo zvezdo. Predstavljamo novo izdajo dišave ANGEL Eau Sucrée 2015; dišava ostaja nespremenjena (vonj je enak kot lansko leto, ko je postal ena največjih poletnih uspešnic),  še vedno tako okusna, da se vam pocedijo sline!
Embalaža pa je preoblikovana, še lepša, še bolj vabljiva… in vsebuje še več gurmanske sladkobe, ki bo prepričala tudi najzahtevnejši »olfaktivni apetit«.

Polna prizadevanja in nagajivosti – Eau Sucrée je čudovita nova interpretacija dišave ANGEL, ki je rezultat združitve pikantne svežine in angelskih užitkov. Ker lahko nanašanje parfuma spodbudi apetit, nas Eau Sucrée popelje na uvodno potovanje v svet užitkov in gurmanskega razvajanja, ki temelji na treh notah:

  • Kiselkast užitek sorbeta iz rdečih jagod: peneč  se, sočen okus odličnega sorbeta s s soncem napolnjenimi rdečimi jagodami, polnimi soka, bo povsem očaral vaše čute. Osvežujoče in sladke ledene sanje, v katerih lahko uživate kadarkoli in kjerkoli, brez slabe vesti.
  • Sladkoben okus karameliziranega beljaka: ANGEL-ova najnovejša sestavina – izredno lahkotna, ostra in prijetna. Povabilo k prepustitvi skušnjavi arome po karamelnih poljubčkih.
  • Razkošna razvada pačulija in vanilije: čutni užitek, utelešen v dišavi. V misli prikliče podobe ekstremne, glamurozne, zapeljive in očarljive ženstvenosti, ki so, sodeč po Thierry Muglerju »esenca ženske«. Čutna, orientalna nota opiše ANGEL-ove lastnosti, saj združuje čudovite lesne arome pačulija z okroglo mehkobo vanilije.

»Sadno-gurmansko« Eau de Toilette, ki je ustvarila Dorothée Piot. Embalaža je 50 ml – ikonska zvezda, ki jo osvetljujejo biserni odtenki, obišče najboljša obdobja iz otroštva: ko jo popršimo z vodo, se na videz spremeni v sladko razvado, ki se ji ne moremo upreti. Novo, črtasto embalažo lahkotnih barv so navdihnila pravila tradicionalne prestižne olfaktivne industrije.