THE BODY SHOP Moringa toaletna vodica

0

PRVI VTIS: Toaletna vodica je samo v steklenički brez škatlice, kar me ne moti (je bolj ekološko). Na prvi pogled ni nič posebnega, enostaven dizajn. Kupila sem jo predvsem zato, ker me je z vonjem prepričalo maslo za telo moringa.

THE_BODY_SHOP_moringa_edtVONJ IN OBSTOJNOST: Nežen cvetlični vonj s sladko osnovo, primeren predvsem za pomlad in poletje. Vonj je zelo igriv in “vesel”, na začetku je zaznati belo cvetje; čez nekaj časa se dišava umiri v malo bolj senzualne note, vendar ne izgubi cvetno-sladkastega pridiha. Dišavna kompozicija je enostavna, a vseeno privlačna kombinacija nežnih cvetličnih in sladkih komponent. V primerjavi z maslom za telo toaletna vodica nima tako posrečene kombinacije vonja svežine in belih cvetov. Obstojnost je za toletno vodico presenetljivo dobra, na moji koži obstane od jutra do večera. Pohvalno, da vsebuje tudi izvleček listov moringe in da ne vsebuje barvil. Na embalaži je navedeno, da je dišava sladkornega trsa iz pravične trgovine.

CENA VS. UČINEK: Cena za 30 ml je ok. 13 €, kar je ugodna cena za obstojno toaletno vodico.

PRIPOROČAMO? Priporočamo ljubiteljem ljubkih cvetno-sladkih vonjev, za vse, ki iščete točno takšen vonj kot ga imajo drugi izdelki iz linije Moringa, pa priporočamo, da toaletno vodico prej preizkusite.

INCI: Alcohol Denat. Alcohol, Aqua, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Geraniol, Glycerin, t-Butyl Alcohol, Moringa Oleifera Leaf Extract, Sorbitol, Eugenol, Benzyl Alcohol, Denatonium Benzoate.