Temperley London na FW London za pomlad/poletje 2016

0

Na letošnjem Fashion Week-u v Londonu, kjer so obiskovalci že lahko videli trende za pomlad/poletje 2016, je Antonio Corral Calero, globalni ambasador za Moroccanoil, predstavil inspiracijo za oblikovanje pričesk na modni reviji Temperley London: “Za to sezono sem dobil navdih v plapolajočih, potiskanih tkaninah in kubanski kulturi.

moroccanoil temperley london 2Lasje so speti v nizek konjski rep, ki posnema poletje s pridihom senzualnosti. S posameznimi prameni, ki nežno padajo na obraz, pričeska ustvari skrivnostno in spogledljivo zaupanje.

moroccanoil temperley london 3-horzKlobuk se lahko nadene ob posebnih priložnostih, za dodatek možatosti.”

moroccanoil temperley london 5Antonio Corral Calero za doseganje opisanega videza uporablja naslednji postopek:

  • Nanesite olje za lase Moroccanoil Treatment na mokre lase in posušite.
  • Razdelite lase na tri dele (stranska in zadnji), nanesite Moroccanoil Root Boost v neenakomernih cik cak gibih in posušite do suhega; pri sušenju si pomagajte s prsti. To bo ustvarilo videz neenakomerne teksture las.
  • S prsti ohlapno spnite lase v konjski rep pri tilniku in zavarujte z elastiko. Ne uporabljajte krtače – s prsti boste dosegli popoln naraven in preprost videz.
  • Z eno roko primite konjski rep, s prsti druge roke pa rahlo razmršite predel v zgornjem delu konjskega repa. Izbrane dele las s prsti privzdignite za kakšen centimeter, da bo konjski rep ob elastiki pridobil na volumnu.
  • Na dlani segrejte ščepec kreme za oblikovanje Moroccanoil Molding Cream in potapkajte po konjskem repu za obstojen razmršen videz.
  • Vzamite manjši pramen las s spodnjega dela konjskega repa, ovijte ga okrog elastike in zavarujte s sponko za lase
  • Potegnite nekaj pramenov las s sprednjega dela, da bodo nežno uokvirili obraz.

moroccanoil temperley london 8-horz

moroccanoil temperley london 6