SYOSS Glossing Shine-Seal fluid za lase

0

PRVI VTIS: Moderna embalaža z atraktivno kombinacijo roza in črne barve. Pritegne z obljubo o sijaju in “glossy” videzu las. Fluid za lase je brezbarven, rahlo roza barve je plastenka in notranja stran zadnje etikete.

SYOSS_glossing_fluid_za_laseUČINKOVITOST: Fluid s silikoni in naravnimi olji sem uporabljala večinoma na konicah, na vlažnih ali suhih laseh. Lasje so po nanosu malenkost mehkejši z malo več sijaja in gladkosti. Opaznega efekta na mojih laseh ni bilo, v primerjavi z drugimi silikonskimi olji za lase je Syoss Glossing shine-seal fluid imel bolj malo učinka. Fluid je lahke teksture in se dobro vpije, las ne zmasti. Nota vonja meni osebno ni všeč, bi ga pa uvrstila med dišave s toplo osnovo z dodatkom kremastega parfumskega vonja (kar bi mi sicer v teoriji skoraj moralo biti všeč). Glede na to, da obljublja celo profesionalne rezultate, se mi zdi še toliko slabše, da ne izpolni obljub vsaj malo nad povprečjem.

KOMENTAR SESTAVIN: Vsebuje silikonsko osnovo z dodanimi rastlinskimi olji argana, makadamije, oljke, mandlja, mareličnih koščic, marule in sezamovih semen – bogat izbor naravnih rastlinskih olj. Ne vsebuje parafinskih olj in BHT-ja. Vsebuje UV filter za zaščito sestavin. Sestavinsko dober izdelek, dodaten plus za kar sedem naravnih olj.

CENA VS. UČINEK: Cena za 100 ml je ok. 8 €, kar se mi zdi še dokaj dobra cena. Sestavinsko sicer prepriča z izborom olj, vendar se v praksi ne izkaže za nadpovprečnega.

PRIPOROČAMO? Morda se bi bolje obnesel na zelo tankih in že dobro navlaženih laseh, ki ne potrebujejo formulacij z bolj konkretnim učinkom za bolj mehke in sijoče lase. Sama sem ga uporabljala občasno (imam normalne lase, dokaj goste), tako da dopuščam možnost, da se ob redni uporabi in na daljši rok bolje izkaže.

INCI: Cyclomethicone, Dimethiconol, Parfum, Octocrylene, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Eropaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernek Oil, SclerocaryaBirrea Seed Oil, Sesmum Indicum Seed Oil, Linalool, Anise Alcohol.