SUBRINA KIDS Sweety gel za prhanje in šampon z balzamom

0

PRVI VTIS: Izdelek 3 v 1 že na začetku navduši s prijetnim sladko-sadnim vonjem, za male princeske in odrasle kraljične z otroško dušo. Embalaža pritegne s simpatično zmajčico, vsebina pa navduši z vonjem in skrbnim izborom sestavin. Je dermatološko testiran.

SUBRINA_KIDS_sweety_shower_gel_and_shampoo_with_conditioner

UČINKOVITOST: Kot gel za prhanje odlično opravi svojo funkcijo, kožo po telesu nežno umije, blago neguje in je ne izsuši. Testirala sem ga tudi kot gel za umivanje obraza, kjer se prav tako solidno obnesel. Kot šampon z balzamom pri odraslih z daljšimi in gostejšimi lasmi ne bo dovolj negovalen, za otroke in odrasle z ne preveč zahtevnimi lasmi pa se bo dobro obnesel tudi za te namene.

KOMENTAR SESTAVIN: Ne vsebuje konzervansov parabenov in konzervansov, ki sproščajo formaldehid. Je brez alkohola, parafinov, sinteznih barvil in alergenih dišav eteričnih olj. Velik plus izdelka pred konkurenco je to, da ne vsebuje sinteznih barvil, ki so žal še vedno zelo pogosti v drogerijskem segmentu otroške kozmetike. Dodane so negovalne sestavine: blagodejni pantenol, žitni proteini, mleko, med in riževo olje.

CENA VS. UČINEK: Cena za 250 ml je nekaj čez 2 €. “All-round” izdelek tudi za odrasle, dober nakup za nizko ceno … za res prisrčen izdelek.

PRIPOROČAMO? Da – za otroke nad 3 leta in za odrasle, ki želijo imeti čim manj specifičnih kozmetičnih izdelkov oz. kadar želijo imeti en izdelek za na pot: lahko se uporablja kot negovalni gel za prhanje (zaradi dodatka negovalnih sestavin je tudi dobra podlaga za britje), gel za umivanje obraza in kot šampon z balzamom.

INCI: Aqua Sodium laureth sulfate, Coco-glucoside, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Laureth-2, Panthenol, Sodium Citrate, Sodium Chloride, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Salicylate, Hydrolyzed Wheat Proteine, Sine Adipe Lac, Oryza Sativa Germ Oil, Mel, Oryza Sativa Bran Extract, Styrene/Acrylates Copolymer