SUBRINA Flower Nectar oljni gel za prhanje

2

PRVI VTIS: Pritegne čudovita slika kolibrija in cvetja skupaj z osvežujočim cvetličnim vonjem, ki spominja na poletna jutra. Gre za oljni gel za prhanje, kar pomeni da je klasični formulaciji za gele za prhanje dodano olje – v Subrina Flower Nectar je to olje semen moringe.

SUBRINA_flower_nectar_oljni_gel_za prhanje_1UČINKOVITOST: Bogat kremast oljni gel za prhanje se dobro peni, nežno očisti, lepo navlaži in mehča ter zelo prijetno odišavi z iskrivim sveže-cvetličnim vonjem. Formulacija in dišava sta sicer primerni tako za jutranje kot večerno prhanje, sama ga imam za favorita med geli za jutranje prebujanje.

KOMENTAR SESTAVIN: Zelo dobra formulacija, ki je učinkovita, preprosta, nežna do kože, z dodanim naravnim oljem moringe. Ne vsebuje konzervansov parabenov in konzervansov, ki sproščajo formaldehid. Je brez alkohola, parafinov in umetnih barvil. Namesto umetnih barvil vsebuje naravno rumeno barvilo beta-karoten (kar je za gel za prhanje neobičajno in seveda zelo dobrodošlo, saj večinoma vsebujejo umetna barvila).

CENA VS. UČINEK: Cena za 250 ml je ok. 1,60 €, kar je izjemno nizka cena za oljni gel za prhanje z dobro formulacijo.

PRIPOROČAMO? Zelo priporočamo, odličen jutranji gel za prhanje, ki bo kožo očistil in jo hkrati tudi negoval.

INCIAqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-2, Glycerin, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, PEG-150 Distearate, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Salicylate, Moringa Oleifera Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 40800