SUBRINA Flower Nectar oljni gel za prhanje

2

PRVI VTIS: Pritegne čudovita slika kolibrija in cvetja skupaj z osvežujočim cvetličnim vonjem, ki spominja na poletna jutra. Gre za oljni gel za prhanje, kar pomeni da je klasični formulaciji za gele za prhanje dodano olje – v Subrina Flower Nectar je to olje semen moringe.

SUBRINA_flower_nectar_oljni_gel_za prhanje_1UČINKOVITOST: Bogat kremast oljni gel za prhanje se dobro peni, nežno očisti, lepo navlaži in mehča ter zelo prijetno odišavi z iskrivim sveže-cvetličnim vonjem. Formulacija in dišava sta sicer primerni tako za jutranje kot večerno prhanje, sama ga imam za favorita med geli za jutranje prebujanje.

KOMENTAR SESTAVIN: Zelo dobra formulacija, ki je učinkovita, preprosta, nežna do kože, z dodanim naravnim oljem moringe. Ne vsebuje konzervansov parabenov in konzervansov, ki sproščajo formaldehid. Je brez alkohola, parafinov in umetnih barvil. Namesto umetnih barvil vsebuje naravno rumeno barvilo beta-karoten (kar je za gel za prhanje neobičajno in seveda zelo dobrodošlo, saj večinoma vsebujejo umetna barvila).

CENA VS. UČINEK: Cena za 250 ml je ok. 1,60 €, kar je izjemno nizka cena za oljni gel za prhanje z dobro formulacijo.

PRIPOROČAMO? Zelo priporočamo, odličen jutranji gel za prhanje, ki bo kožo očistil in jo hkrati tudi negoval.

INCIAqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-2, Glycerin, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, PEG-150 Distearate, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Salicylate, Moringa Oleifera Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 40800

 

2 COMMENTS

  1. Moroccan Treasure je sestavinsko podoben oz. ima en minus v primerjavi s Flower Nectar, ker vsebuje umetna barvila. Hranljivost je zelo podobna, s tem da sta oba dovolj negovalna/hranljiva za normalno kožo, za suho kožo v jesensko-zimskem času pa po mojem mnenju ne dovolj, da bi lahko vsakič izpustila mleko za telo.

  2. Tole se bere prav vabljivo. Rada imam na zalogi kak oljni tušgel, za kakšen len večer, ko se mi ne ljubi namazati z mlekom po prhanju.
    Ali je Moroccan Tresure tudi sestavinsko dober? Je morda bolj hranilen zaradi arganovega olja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: