Skrivnost uspeha Clarins Double Seruma

0

Double Serum® – eden, z močjo dveh. Najbolj popolna nega proti staranju, ki stimulira 5 vitalnih funkcij kože, ki so ključne za ohranjanje mladostnega videza.

1 Clarins Double Serum prodan vsakih 30 sekund na svetu.

Double Serum je Clarinsova inovacija za vse ženske po 25. letu, ki potrebujejo vsestranski anti-ageing izdelek proti gubam, proti izgubi čvrstosti, za več sijaja in enakomernejši ten polti ter proti vidnim poram. Ne glede na starost, tip kože ali ten.

KULTNI IZDELEK ŽE 29 LET

Clarins je lansiral prvi serum v dvojni fazi že leta 1985. Danes se Double Serum predstavlja v embalaži, ki omogoča enostaven nanos in ustrezno doziranje pri vsaki uporabi.

clarins_double_serum_historyDELOVANJE

Spodbudi delovanje 5 ključnih vitalnih funkcij kože ter tako ohranja mladosten videz. Vsebuje 20 aktivnih rastlinskih sestavin zbranih v edinstveni dvojni formuli, med njimi tudi:

  • Katafray in hialuronska kislina – za pospešitev naravnega procesa vlaženja v koži
  • Kivi – za optimalen prenos hranil v celice
  • Organsko šipkovo olje – za izboljšano oskrbo celic s kisikom
  • Pistacija in organski zeleni čaj – za zaščito pred zunanjimi in notranjimi agresivnimi dejavniki
  • Zelena banana in Survixyl IS™ – za boljšo obnovo celic in utrjevanje strukture kože

Aktivne učinkovine se nahajajo v dveh različnih fazah: hidrofilni in lipidni, kar omogoča maksimalno učinkovitost rastlinskih izvlečkov, odlično vpojnost in občutek ugodja po nanosu.

UČINKOVITOST

Takoj po nanosu daje občutek “druge kože” in polepša polt. 90% žensk se strinja, da je Double Serum bolj učinkovit od njihovega običajnega seruma.*

* Testi – 126 žensk – 4 tedne