Si igriva marjetica, elegantna vrtnica ali prefinjena lilija?

0

K temu vprašanju nas spodbuja nova negovalna kozmetika Floria, ki v naše domove prinaša cvetlične vonje in lepe misli …

Najlepši cvetovi za najlepše ženske

Najlepši cvetovi sveta so bili navdih za ženska imena, da bi lahko z njimi ustrezno poimenovali najlepše ženske na svetu. Negovalna kozmetika Floria nam tako z linijami Rose, Lily in Daisy prinaša izdelke, s katerimi lahko uživamo v mamljivih cvetličnih vonjih in simbolnih pomenih vrtnice, lilije in marjetice, obenem pa si lahko z dekorativnim videzom teh izdelkov polepšamo kopalnico.

Simbolni pomen cvetlic

Vrtnica je starodavni simbol ljubezni in lepote, Rose pa ime za ženske, ki to utelešajo. Lilija predstavlja dobrotljivost, upanje in zaupanje, Lily pa je ime za ženske, ki poosebljajo lepoto in simetrijo najpopolnejše lilije. Marjetica ponuja odgovor, ali te on ljubi ali ne, Daisy oz. Marjetka pa je ime za tiste ljubke ženske, kjer je ta odgovor vedno da. Rose, Lily ali Daisy, kateri od teh lepih cvetov si ti?

Lepe misli

S Florio se ne obdamo le s prijetnimi vonji, ampak tudi z lepimi mislimi! Te vam ekipa Click2Chic priloži k nakupu vsakega izdelka iz linije Floria: omislimo si le še okvir in kartice obesimo na steno, postavimo na mizico ali pa nanje prilepimo znamko in jih pošljemo tistim, ki jim želimo polepšati dan.

Izdelki so na voljo samo v spletni drogeriji Click2Chic.