Shujšaj in oblikuj telo v 30-ih dneh

0
Sensilab 30-Days Slim hujsanje

Zvezdnice na rdečih preprogah so vedno videti brezhibno. Popolna postava, čvrsta ritka, nikjer niti sledu o odvečnih maščobnih blazinica. Pa res mislite, da tako izgledajo celo leto? Seveda ne. Tik pred zdajci se podvizajo in v samo mesecu dni iz sebe naredijo čudež. Sliši se zelo naporno, vendar ni. Najlažja dieta tega poletja je prišla tudi na slovensko tržišče.

Verjetno ste že ugotovili, da za doseganje odličnih rezultatov v izjemno kratkem času potrebujete več kot samo spremembo prehrane ali športne aktivnosti. Zato so znanstveniki strnili glave skupaj in razvili paket izdelkov, ki vam zagotavlja odličen rezultat v samo 30 dneh.

Paket 30-Days Slim, vam ponuja celovit pristop k izgubi odvečnih kilogramov, saj omogoča, da zablestite v svoji koži že v mesecu dni.

Poslovite se od odvečnih kilogramov s paketom izdelkov 30-Days Slim. Posebna akcija za bralce spletnega portala Ars Cosmetica z vključenim darilom – preveri TUKAJ.

Zakaj hujšati s paketom izdelkov 30-Days Slim? Zato ker:

 • nudi odlične rezultate v samo 30 dneh,
 • ob nakupu paketa prejmete brezplačno spletno knjižico s popolnim shujševalnim načrtom, primerom jedilnika in telesne vadbe,
 • izdelek deluje hitro, enostavno in učinkovito,
 • se loti odpravljanja maščobnih blazinic z različnih strani, saj zavira apetit, topi maščobe in poskrbi za pospešeno odpravljanje maščobnih blazinic.

 

30-Days Slim vsebuje tri izdelke, ki spodbudijo vaše telo k odpravljanju odvečnih kilogramov na popolnoma enostaven in naraven način:

 1. Appetit Stop učinkovito zavira prekomeren apetit in prežene občutek volčje lakote. Tako pripomore k zmanjšanemu vnosu hrane in k izgubljanju odvečnih kilogramov.
 2. Fat Burner zavira vsrkavanje maščob iz zaužite hrane v telo, ter pospeši topljenje maščob in odpravljanje maščobnih blazinic z vseh predelov našega telesa. S svojim dvojnim delovanjem pripomore k hitro opaznemu napredku pri odpravljanju maščobnih nadlog.
 3. Metabolism Boost pospeši izgubljanje kilogramov tudi med spanjem. Ker prestavi telesni metabolizem v višjo prestavo nam omogoča, da tudi med mirovanjem izgubljamo odvečne kilograme brez posebnega napora.

Shujšajte kot prave zvezdnice! Paket 30-Days Slim lahko po AKCIJSKI CENI skupaj s prav posebnim darilom, gelom proti celulitu CeluEnd, kupite TUKAJ.

Kombinacija izdelkov v paketu 30-Days Slim je tako hitra in učinkovita rešitev za odpravljanje odvečnih kilogramov, saj združuje kar tri mehanizme delovanje:

 • zaviranje prekomernega apetita,
 • pospešeno topljenje maščobnih blazinic in
 • hitrejši telesni metabolizem.

 

Z uporabo paketa 30-Days Slim vam zapeljiva postava v samo mesecu dni zagotovo ne uide, saj je to edina možna posledica sočasnega delovanja izjemno učinkovitih izdelkov.

Nakup paketa 30-Days Slim za najlažjo izgubo kilogramov doslej priporočamo:

 • vsem zaposlenim, ki nimajo časa s planiranjem diete in potrebujejo enostaven in jasen pristop k izgubljanji odvečnih kilogramov,
 • osebam, ki imajo težave z disciplino in si želijo vidne rezultate v samo mesecu dni,
 • tistim, ki potrebujejo učinkovit rezultat v zelo kratkem času, naj si bo za zapeljivo postavo v poletnih kopalkah, poročni dan, maturantski ples ali kar tako,
 • vsem, ki sledijo najnovejšim modnim trendom tudi na področju učinkovitih in celovitih diet.

Vabljeni pa tudi v posebno temo na forumu Hujšanje s Sensilabom: 30-Days Slim, kjer bodo forumašice testirale paket 30-Days Slim in poročale o vsakodnevnih napredkih, “prekrških” in občutkih.

Pridruži se nam. ;)