SEBAMED Omega 12% dnevna krema za obraz

0

PRVI VTIS: Krema se nahaja v priročni sploščeni tubi. Na prvi vtis je krema izredno gosta, a se jo da lepo razporediti. Občutek po nanosu je zelo nahranjena koža brez neprijetnega filma. Vonj je močnejši kot je to v navadi za Sebamedovo izdelke. Deluje precej umetno in bolj spominja na moške toaletne vodice. Glavnina vonja se hitro razdiši, a se še kar nekaj časa vseeno voha. Glede nato, da je izdelek namenjen tudi osebam z luskavico in nevrodermitisom, je odišavljenost kreme rahlo nenavadna.

Sebamed-Omega-12-dnevna-krema-za-zelo-suho-kozo-by-Gejba-Parokeets-1_poprUČINKOVITOST: Kremo je testirala moja 50+ stara mama z zelo suho in občutljivo kožo. Omega 12% je izredno hranilna krema in ji popolnoma zadostuje za samostojno uporabo (ponavadi kombinira z olji). Kljub odišavljenosti, ni prišlo do nikakršnih negativnih reakcij. Na obrazu se krema težje razmaže. Mami poroča, da ima istočasno vaje za utrjevanje mišic na rokah ter masažo obraza. :)

KOMENTAR SESTAVIN: Enostavna, a izdatno negovalna formulacija. Vsebuje sezamovo olje in olje žafranike, ki je še posebej bogato s koristnimi maščobnimi sestavinami. Brez parabenov, parafinov, barvil in konzervansov, ki sproščajo formaldehid. Krema je primerna tudi za malo bolj občutljivo kožo ter za izsušeno kožo zaradi hladnega vremena in suhega zraka v prostorih.

CENA VS. UČINEK: Cena za 50 ml je ok. 12 €, kar je normalna cena za premišljeno formulacijo in učinkovitost izdelka.

PRIPOROČAMO? Da. Krema je najbolj primerna za zelo suho kožo, ki ni nagnjena k nečistočam.

INCIAqua, Sesamum indicum seed oil, Carthamus tinctorius seed oil, Cera alba, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Magnesium Sulfate, Sodium Citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate