SEBAMED Balsam deodorant

0

PRVI VTIS: Deodorant na kroglico, ki sem ga kupila zaradi dobrih sestavin, ki so primerne tudi za občuljivo kožo. Vonj je kremast, vendar vsebuje noto, ki je zame zelo neprijetna. Embalaža je steklena.

SEBAMED_balsam_deoUČINKOVITOST: Sebamed Balsam deodorant je v praksi zelo nežen do kože, ne draži in ne peče tudi v primeru občutljive kože. Uporabljam ga občasno in kadar ga, mi na oblačilih ne pušča madežev. Ne spada med zelo učinkovite deodorante, ob napornih dnevih ne zdrži cel dan. Od redne uporabe me predvsem odbija vonj, ki je sicer nežen, vendar meni neprijeten (po nanosu sicer vonj kmalu izgine).

KOMENTAR SESTAVIN: Kombinacija sestavin preprečuje razvoj bakterij in tako preprečuje nastanek neprijetnega vonja. Parfum naj bi pri tem dodatno pomagal. Vsebuje tudi negovalne sestavine, ki preprečujejo iritacije in poskrbijo, da je deodorant res nežen tudi do zelo občutljive in razdražene kože. Ne vsebuje alkohola, aluminijevih soli, parabenov ali konzervansov, ki spročajo formaldehid.

CENA VS. UČINEK: Cena je drogerijskega ranga, primerna glede na to, kar ponuja. Embalaža 50 ml.

PRIPOROČAMO? Priporočamo vsem, ki potrebujete resnično nežen deodorant in vas ne skrbi, če ob večjih naporih ne bo zagotovil ustrezne učinkovitosti.

INCI: Aqua, Talc, Squalane, Caprylyl Glycol, Zinc Ricinoleate, Parfum, Xanthan Gum, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Malate, Disodium EDTA