Revlon kolekcija Boho Chic

0
Revlon kolekcija Boho Chic

V omejeni kolekciji Revlon za jesen/zimo 2014 je globalna umetniška vodja Gucci Westman črpala navdih iz francoske šik elegance, ki jo lahko dosežemo brez posebnega truda. Boho Chic je sofisticirana in glamurozna linija, ki predstavlja trendovska ličila za ženske, ki obožujejo pravi umetniški pariški stil. Bogati in živahni odtenki omogočajo igranje z modernimi in drznimi barvami – postani sama svoja pariška muza.

Ustnice so okrašene s šminko Revlon ColorStay Ultimate Suede za unikaten, žameten zaključek, ki daje izjemno obstojnost tekom celega dneva. Rdeč odtenek Boho Chic in fuksija odtenek Stylist sta odlični šminki za kreiranje popolnih in opaznih trendovskih ustnic.

revlon_boho_chic_ultimate_suede

Laka za nohte združujeta posebne teksture in barve, ki odražajo zadnje trende z modnih pist. Od bleščic in nepozabne rdeče v odtenku Confident do dramatične turkizne odtenka Bohemian, laka iz linije Boho Chic zagotavljata, da bodo vaši nohti najbolj vroč modni dodatek to sezono.

Revlon kolekcija Boho Chic - laka

V mesecu oktobru 2014 ste vabljeni na dogodek BODI … BOHO CHIC. Na dan dogodka je na vse izdelke Revlon 20 % popust, brezplačno ličenje, ob ličenju darilo četvorček senčil Revlon ColorStay Insipred, ob nakupu dveh izdelkov Revlon pa darilo termo lonček za kavo.Revlon kolekcija Boho Chic - Muller Čopova

Dogodek bo potekal v poslovalnicah Mueller ob naslednjih terminih:

  • Ljubljana, Čopova: 2.10.2014
  • Ljubljana, BTC: 3.10.2014
  • Maribor Europark: 10.10.2014
  • Novo mesto: 18.10.2014
  • Koper: 24.10.2014
  • Nova Gorica: 25.10.2014