Praznično Vichy darilo za idealno kožo

0

Življenje kože je dinamično ravnovesje, ki se iz dneva v dan spreminja in je odvisno od različnih notranjih in zunanjih dejavnikov. Vichy meni, da je nega, ki jo nudimo koži, pomembnejša od njene narave – z ustrezno nego kožo lahko preoblikujemo in dosežemo njen ideal. V prihajajočih hladnih dneh koža obraza zahteva posebno nego, da ohrani svoj naravni sijaj in občutek ugodja.

IDEALIA je linija izdelkov za nego kože s prvimi znaki staranja: prve gubice, pomanjkanje sijaja in neenakomeren ten. Nega Idealia koži podari zdrav sijaj in omogoča preoblikovanje njene kakovosti: enakomerno polt, gladko površino kože in zglajene gube.

vichy_liftactive_christmasLIFTACTIV SUPREME je nova napredna nega za korekcijo gub in čvrstosti kože, ki iz dneva v dan nudi učinek liftinga. Liftactiv Supreme omogoča boj proti staranju tekom dneva in proti dolgoročnemu staranju kože obraza: nudi takojšen vtis zglajene in enakomerne površine kože ter dolgoročno deluje proti gubam.

vichy_neovadiol_christmasNEOVADIOL je linija izdelkov v obliki nadomestne kozmetike, ki obnavlja mladosten videz kože in deluje na tri posledice menopavze, ki so vidne na koži: poskrbi za občutek gostote, preoblikovane linije obraza in sijaj polti.

vichy_christmasDarila je lepo prejemati in še lepše dajati in deliti svojo srečo z najdražjimi. Zato Vichy od 10. novembra do 10. decembra ob nakupu dnevne nege nagrajuje zvestobo svojih kupcev in njihovih najdražjih. Ob nakupu izbranega Vichy izdelka Vichy podarja praznično kroglico, v kateri je rutina Vichy nege (Purete Thermale integralno sredstvo za čiščenje – 15ml, Teint Ideal puder – 1ml in ustrezen serum – 3ml) in edinstvena koda.

Z vpisom edinstvene kode na spletni strani podarite.vichy.si ima vsak kupec možnost, da pošlje svojo praznično čestitko in nego izbrani osebi. Več informacij o praznični Vichy promociji je na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah in na spletni strani podarite.vichy.si