Pobeg v tropski raj

0

Davidoff Cool Water in duh oceana: njegova moč in svežina skupaj z ikonsko dišavo Cool Water; njegova čutna lepota ujeta v Cool Water Woman. Dva nova vonja, z nespremenjenim vodnim navdihom, v novi, omejeni verziji za poletje 2016.

Davidoff Cool Water Exotic Summer je zgodba o tropskem paradižu, kjer nas belina peska in turkizna modrina morja, senca palminih dreves in sončne lagune odpeljejo daleč stran … v brezskrbnost. Skok v osvežujoče morje, vroče božajoče sonce in zvečer milijarda bleščečih zvezd na nebu. Tropski raj brez primere!

davidoff_cool_water_exotic_summer_le_man_woman

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN EXOTIC SUMMER

Sveža, toda nesporno ženstvena, Cool Water Woman Exotic Summer, osvoji najprej s slastnimi notami melone, ki se razvije v nežno, krhko srce šmarnice ter zaključi z obljubo bogatega irisa, njegovih koreninic. Čutna in ženstvena cvetno-sadna poletna dišava.

 

DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER

Bleščeča variacija originalne dišave, Cool Water Exotic Summer, zadiši po svežih citrusnih notah mandarine z dodatkom skrivnostne bazilike, žajblja in brinovih jagod. Srce dišave je zvesto hladni meti, v spodnjih notah pa dominira sandalovina. Živahna citrusno-aromatična dišava za moške.

 

Ikonske stekleničke »preoblečene« v rajske barve in motive palminih dreves, belega peska in čarobnega morja. Z barvnimi kodami, zvestimi originalu. Vstopite v tropsko laguno in se prepustite užitku!

 

PUSTI SPOROČILO

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: