Pobeg v tropski raj

0

Davidoff Cool Water in duh oceana: njegova moč in svežina skupaj z ikonsko dišavo Cool Water; njegova čutna lepota ujeta v Cool Water Woman. Dva nova vonja, z nespremenjenim vodnim navdihom, v novi, omejeni verziji za poletje 2016.

Davidoff Cool Water Exotic Summer je zgodba o tropskem paradižu, kjer nas belina peska in turkizna modrina morja, senca palminih dreves in sončne lagune odpeljejo daleč stran … v brezskrbnost. Skok v osvežujoče morje, vroče božajoče sonce in zvečer milijarda bleščečih zvezd na nebu. Tropski raj brez primere!

davidoff_cool_water_exotic_summer_le_man_woman

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN EXOTIC SUMMER

Sveža, toda nesporno ženstvena, Cool Water Woman Exotic Summer, osvoji najprej s slastnimi notami melone, ki se razvije v nežno, krhko srce šmarnice ter zaključi z obljubo bogatega irisa, njegovih koreninic. Čutna in ženstvena cvetno-sadna poletna dišava.

 

DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER

Bleščeča variacija originalne dišave, Cool Water Exotic Summer, zadiši po svežih citrusnih notah mandarine z dodatkom skrivnostne bazilike, žajblja in brinovih jagod. Srce dišave je zvesto hladni meti, v spodnjih notah pa dominira sandalovina. Živahna citrusno-aromatična dišava za moške.

 

Ikonske stekleničke »preoblečene« v rajske barve in motive palminih dreves, belega peska in čarobnega morja. Z barvnimi kodami, zvestimi originalu. Vstopite v tropsko laguno in se prepustite užitku!