Osiao – nova znamka skupine Estée Lauder

0

Podjetje Estée Lauder je napovedalo prihod nove blagovne znamke Osiao, ki so jo razvili posebej za azijsko tržišče. V ospredju poslanstva Osiao je razvoj izdelkov, ki bodo koži dajali mladosten in izjemno sijoč videz ter bodo upoštevali posameznikove potrebe po specifični negi.

Ujeti svetlobo na obrazu in odsevati sijaj od znotraj je že od nekdaj imelo velik pomen pri pojmovanju lepote v azijskem svetu. Strokovnjaki za tradicionalno kitajsko medicino, dermatologi zahodne medicine in znanost pri formulaciji kozmetike zahodnega in vzhodnega sveta so združili moči v želji po napredku na področju videza “svetlobe na obrazu”. V obsežne študije so vključili ženske s Kitajske, Japonske, Hong Konga in Koreje. Razvili so optimalen protokol za analizo kožo imenovano Osiao Diagnostic Method. V samo analizo je vključenih tudi več parametrov življenjskega sloga, vsakodnevnih navad ter fizičnih značilnosti telesa in kože. Program nege je prilagojen vsakemu posamezniku in je osredotočen na doseganje sijoče kože.

V Osiao liniji je 19 izdelkov tako za topikalno kot tudi za dopolnilo peroralno uporabo. Med kozmetičnimi izdelki najdemo kreme, maske, čistila za obraz, posebej pa so izpostavili serum in lahek losjon “vodene” teksture Inner Radiance Concentrate ter Inner Radiance Beauty tablete kot prehransko dopolnilo.

Linija, ki bi vsekakor bila zanimiva tudi za evropske ženske … nemasten sijaj kože je vedno v trendu, “solarjenje” in pogosto izpostavljanje soncu pa je tako ali tako že povozil čas.

Temo Azijski kozmetični trendi lahko spremljate tudi na forumu.