Oriflame More by Demi

0

Oriflame je pred kratkim predstavil pravljični parfum More, ki so ga ustvarili skupaj s sodelovanjem hollywoodske zvezdnice Demi Moore. Orientalsko-cvetlična dišava predstavlja utelešenje čarobnega Hollywooda ter ponuja zapeljivi dišavni objem nepremagljivega glamurja in elegance.

Zgornje note se odprejo z zeleno mandarino, tahitijskim ylang-ylangom in belo breskvijo, srce dišave omamlja z arabskim jasminom, pomarančevcem in heliotropom, kremasto osnovno noto parfuma pa sestavljajajo zapeljiva sandalovina,vanilija, praline in mošus.

Ekskluzivna, metalno zlata 50 ml steklenička z ujemajočim se pokrovčkom, ki ga je navdihnil stil zaponk na torbicah na hollywoodskih gala dogodkih, pričara zvezdniški svet in občutek prave dive.

Kolekcija nudi tudi kremo za prhanje, sprej za briljanten sijaj in odišavljanje las ter maslo za telo. S širokim spektrom izdelkov, ki bodo na voljo do februarja 2013, bo linija More by Demi izžarevala moč, čutnost in užitek. Linija se bo dopolnila še z modnimi dodatki in ličili, ki jih lahko opazite v video oglasu:

Redna cena 50 ml EdP je 34.99 €

Temo Parfumi – opisi in novosti lahko spremljate tudi na forumu.