ORIFLAME Lovely Garden toaletna vodica

0

PRVI VTIS: Bela škatlica z zlatimi elementi, steklenička deluje masivno, je ženstvene oblike z retro pridihom. Prvi vtis vonja s cvetlično-zeleno svežino nas ponese v čudovit pomladni vrt.

ORIFLAME_lovely_garden_toaletna_vodica

VONJ IN OBSTOJNOST: Cvetlično-zelena svežina se že po nekaj minutah razvije v mlečno-toplo dišavno kompozicijo, ki se kasneje razvije v še toplejše vonje sandalovine in vanilijeve orhideje. Izjemno ženstven, prijeten vonj, z zanimivo zeleno noto, ki ni klasično sveža, ampak mlečno-cvetlična. Obstojnost je za toaletno vodico dobra, sveže note se sicer dokaj hitro razdišijo, bolj sladka osnova pa ostane obstojna tekom dneva.

CENA VS. UČINEK: Redna cena za 50 ml je 27,90 €. Privlačna steklenička, zanimiv pomladni vonj in solidna obstojnost za dobro ceno. Najverjetneje jo lahko dobite tudi v različnih kataloških akcijah po še bolj ugodni ceni.

PRIPOROČAMO? Priporočamo vsem, ki obožujete pomladne vonjave in se pri svežih zelenih parfumih ne želite odreči toplejšim, bolj sladkim notam.

INCI: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Butyl Metoxydibenzoylmethane, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, CI 19149, CI 42090