ORIFLAME Lovely Garden toaletna vodica

0

PRVI VTIS: Bela škatlica z zlatimi elementi, steklenička deluje masivno, je ženstvene oblike z retro pridihom. Prvi vtis vonja s cvetlično-zeleno svežino nas ponese v čudovit pomladni vrt.

ORIFLAME_lovely_garden_toaletna_vodica

VONJ IN OBSTOJNOST: Cvetlično-zelena svežina se že po nekaj minutah razvije v mlečno-toplo dišavno kompozicijo, ki se kasneje razvije v še toplejše vonje sandalovine in vanilijeve orhideje. Izjemno ženstven, prijeten vonj, z zanimivo zeleno noto, ki ni klasično sveža, ampak mlečno-cvetlična. Obstojnost je za toaletno vodico dobra, sveže note se sicer dokaj hitro razdišijo, bolj sladka osnova pa ostane obstojna tekom dneva.

CENA VS. UČINEK: Redna cena za 50 ml je 27,90 €. Privlačna steklenička, zanimiv pomladni vonj in solidna obstojnost za dobro ceno. Najverjetneje jo lahko dobite tudi v različnih kataloških akcijah po še bolj ugodni ceni.

PRIPOROČAMO? Priporočamo vsem, ki obožujete pomladne vonjave in se pri svežih zelenih parfumih ne želite odreči toplejšim, bolj sladkim notam.

INCI: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Butyl Metoxydibenzoylmethane, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, CI 19149, CI 42090

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: