ORIFLAME Love Potion parfum

0

PRVI VTIS: Steklenička je atraktivna, posebna, vendar žal nepraktična (skoraj nevarna, če se ti mudi). Ime Love Potion in rdeča barva dajejo slutiti, da gre za zelo senzualen in topel vonj. Prvi vtis parfuma: seksi in čokoladno.

ORIFLAME_love_potionVONJ IN OBSTOJNOST: Zgornje note parfuma Love Potion so zelo mamljive – mešanica čokolade, pačulija in senzualnih not belega cvetja. Na moji koži se srednje note žal ne razvijejo tako lepo kot sam začetek, dišave postanejo manj intenzivne, “oddaljene”, še vedno pa se vonja čokolada in lesno-vanilijasta osnova. Glede na to, da gre za parfum in tople sladke note, je obstojnost relativno slaba. Pozitivno preseneča formulacija parfuma, ki vsebuje ingverjevo olje, izvleček ingverjevih listov in kakava. Kljub slabši obstojnosti parfum na koži pusti senzualno, sladko (neosladno) sled, ki daje občutek ugodja.

CENA VS. UČINEK: Cena za 50 ml je 32,90 € po redni ceni. Primerna cena, verjetno se ga splača kupiti po akcijskih ceni, ki so pogoste v asortimanu Oriflame. Parfum na začetku resnično obeta, je malo slabše obstojen, vendar na koži od začetka do konca prijeten, topel in zelo zapeljiv.

PRIPOROČAMO? Priporočamo vsem ljubiteljem čokoladnih, toplih in strastnih vonjev. Ob redni uporabi boste morda želeli trajno odstraniti pokrovček. Da ne boste razočarani – obstojnost je bolj v rangu toaletnih vodic kot parfumov.

INCI: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene, Coumarin, Zingiber Officinale Oil, Geraniol, Glycerin, Propylene Glycol, Theobroma Cacao Extract, Zingiber Officinale Extract, Sorbitol.