OPI Euro Centrale

0

OPI-jeve lake za pomlad in poletje 2013 so navdihnile štiri centralne evropske države: Češka, Madžarska, Poljska in Romunija. Kolekcija Euro Centrale je praznovanje kreativnega talenta te regije, predvsem pa enega od področij kulturnega prebujenja: MODE.

Stare gotske cerkve kot kontrast modernim javnim zgradbam, ki so porisane z barvitimi grafiti, so enkratna kulisa za vstop sodobnega modnega oblikovanja. Mladi oblikovalci te regije predstavljajo svoje najbolj avangardne kreacije na modnih revijah, ki se odvijajo v muzejih. Naredili bodo vse, da presežejo modni prestolnici kot sta Pariz in Milano. Ta mešanica starega in novega, klasičnega in sodobnega, je navdih tudi za modno kolekcijo lakov za pomlad in poletje 2013.

V Euro Centrale by OPI so predstavljeni naslednji odtenki:

Igriva kombinacija modro vijoličnih bleščic Polka.com, kremna indigo modra OPI…Eurso Euro, topla roza Suzy´s Hungary AGAIN! in zimzeleno vijolična You´re Such a BudaPest:

OPI euro centrale

Morsko turkizna Can´t Find My Czechbook, ognjeno rdeča My Paprika is Hotter than Yours!, metalno bronasta Hands Off My Kielbasa! in kremna nude barva My Vampire is Buff:

OPI euro centrale 3

Luksuzna barva zlata OY-Another Polish Joke!, metalno bakrena A Woman´s Prague-ative, melancanasto vijolična Vant to Bite My Neck? in “polnočno” modra I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw:

OPI euro centrale 4

Temo OPI laki lahko spremljate na forumu.