OPI Couture de Minnie

0

OPI je najavil novo poletno kolekcijo lakov za nohte COUTURE DE MINNIE, ki zajema štiri barvne lake in en odtenek v Liquid Sand™ teksturi. Vse barve bodo na voljo le omejen čas. Kolekcija je nastala v počastitev Disneyeve priljubljene risane junakinje in kultne ikone Miške Minnie, simpatije Miki Miške. Miki Miška (Mickey Mouse) je najbolj znani junak stripov in animiranih filmov Walta Disneya, ki je postal tudi ikona podjetja The Walt Disney Company. Oba risana junaka sta nastala pod spretnimi prsti Uba Iwerksa in Walta Disneya daljnega leta 1928.

Minnie s svojo rdečo oblekico z belimi pikami, pentljo na glavi ter ljubkimi salonarji, še dandanes predstavljala vedno urejeno, modno ter elegantno ikono risanega sveta. Kolekcija lakov COUTURE DE MINNIE raziskuje njeno modno usmerjeno plat ter tako kombinira roza, fuksijo in odtenke rdeče. Ob bok tem trem odtenkom s kremno teksturo so pri OPI postavili še lak z rdečimi in belimi bleščicami ter jagodno rdeč lak z zrnasto teksturo Liquid Sand™, ki na nohtu pusti mat finiš s svetlikajočimi se delci.

“Lansko poletje je OPI ustvaril kolekcijo lakov Vintage Minnie Mouse. Ženske po vsem svetu so se zaljubile v te igrive in zabavne odtenke, ki so spominjali na klasičen videz Minnie Miške,” pove Suzi Weiss-Fischmann, soustanoviteljica in umetniška direktorica pri OPI. To leto se je OPI lotil raziskovanja še druge plati junakinje Minnie. Da bi počastili njeno brezčasnost je nastala kolekcija COUTURE DE MINNIE, ki črpa navdih iz ikoničnega stila Minnie in vključuje trende, ki smo jih lahko letos videli na modnih stezah, od izstopajočih odtenkov do zabavnih teksturnih elementov.

Kolekcija COUTURE DE MINNIE vključuje naslednje odtenke, ki za navdih jemljejo simpatično Minnie in njen unikaten stil:

  • Chic from Ears to Tail – svetlo roza
  • A Definite Moust-Have – fuksija
  • Innie Minnie Mightie Bow – škrlatno rdeča
  • Minnie Style – bele in rdeče bleščice
  • Magazine Cover Mouse – jagodno rdeča (zrnasta tekstura)

Temo OPI laki lahko spremljate tudi na forumu.