OMBIA krema za telo kokos

0

PRVI VTIS: Embalaža klasična drogerijska in preprosta. Obljublja vonj po kokosu, kar je bil poleg sestavin tudi razlog za nakup. Primerna za vse tipe kož.

OMBIA_body_cream_coconut_LE

UČINKOVITOST: Dobro vpojna krema, ki za sabo pušča mehko in lepo navlaženo kožo, blago odišavljeno s kokosovim vonjem. Vonj po kokosu ni pretirano izrazit niti ni zelo obstojen, dišavne note kokosovega vonja so nekaj srednjega po prijetnosti – spominja na poletje in plažo, vendar ne spada med tiste boljše kokosove vonje, ki se jih kar ne moreš naveličati.

KOMENTAR SESTAVIN: Preprosta in dobra sestava temelji na sončničnem, mandljevem in kokosovem olju ter olju oreščkov makadamije. Vsebuje tudi manjši delež silikonov. Ne vsebuje parafinov, parabenov, sproščevalcev formaldehida ali sinteznih barvil. Vsekakor plus za formulacijo.

CENA VS. UČINEK: Cena je ugodna, saj gre za trgovsko znamko trgovin Hofer. Embalaža je 250 ml. Kvalitetna in uporabna krema za telo in roke … če bi bil kokosov vonj še malo lepši, bi bila krema res odlična. Spada pod omejeno serijo (limited edition).

PRIPOROČAMO? Priporočamo ljubiteljem kokosovih vonjev, ki glede same note vonja kokosa niso preveč izbirčni in ki želijo za nizko ceno dobro kremo z naravnimi rastlinskimi olji.

INCI: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Dimethicone, Carbomer, Citric Acid, Geraniol, Sodium Benzoate.