Odsev pomladi na nohtih

0
Pomladni laki

Zimske sivine je skoraj konec. Narava se je po zelo dolgi in naporni zimi le začela prebujati. Končno smo zakorakali v pomlad, ki se že kaže na vsakem koraku. Dočakali smo barve! Tako v naravi kot tudi v modi. Konec je s temnimi, vampy odtenki na nohtih. Prihajajo nežni, pastelni odtenki.

Pastelni odtenki so pravi hit letošnje pomladi. Kar nekaj znamk je namreč izdalo kolekcije s pastelnimi odtenki. Posebej za vas sem zbrala nekaj odtenkov, ki izstopajo, ali pa so enostavno obvezni za letošnjo pomlad, če le želite slediti modnim smernicam.

Vse ljubiteljice roza barve bodo navdušene nad odtenkom Pastel Pink znamke Avon. Na fotografiji sta dve plasti.

Avon - Pastel Pink

Znamka Ciate Paint Pots ima v svoji ponudbi kar nekaj zanimivih odtenkov. Med njimi je tudi pastelno moder odtenek z imenom Refresher. Na fotografiji sta dve plasti.

Ciate Paint Pots - Refresher

Letošnjo pomlad je zaznamoval tudi pravi naval mint odtenkov. V spomladanski kolekciji z imenom Up & Away znamke China Glaze se je znašel odtenek z imenom Re-Fresh Mint. Na fotografiji sta dve plasti.

China Glaze - Re-Fresh Mint

Za vse, ki vas pastelni odtenki niso popolnoma navdušili, sem poiskala nekaj odtenkov, ki sicer niso pastelni, a so kljub temu zelo modni in primerni za pomlad.

Odtenek z imenom Chill Out znamke Essence je nežno roza mareličen odtenek z drobnim srebrnim šimrom. Na fotografiji sta dve plasti.

Essence - Chill Out

Lep predstavnik svetlo modrih odtenkov je lak znamke S-he Stylezone z dolgočasnim imenom 470. Žal je nekoliko prosojen. Na fotografiji so tri plasti.

S-he Stylezone - 470

Daydream je spomladanska kolekcija znamke Jessica. Zvezda kolekcije je zagotovo odtenek z imenom Cloud Mine. Na fotografiji sta dve plasti.

Jessica - Cloud Mine

Za konec pa še barva, ki je že kar nekaj časa zelo modna. Vsaj na nohtih. Barva sama sicer ne spominja na pomlad, je pa zelo posebna in elegantna. Gre za rjavosivo barvo, ki se v spomladanskih kolekcijah pojavlja v nekoliko svetlejših odtenkih, kot se je v zimskih. Znamka Color Club jo je vključila v svojo spomladansko kolekcijo z imenom Rebel Debutante. Odtenek nosi ime High Society. Na fotografiji sta dve plasti.

Color Club - High Society

Letošnje pomladne smernice narekujejo tako predvsem pastelne odtenke. Vaš izgled v toplejših dneh pa lahko popestrite tudi z živahnejšimi ali bolj nenavadnimi barvnimi odtenki. Sami pa izberite, kaj vam najbolj ustreza in v čem se najbolje počutite.

Temo Odsev pomladi na nohtih lahko spremljate tudi na forum.