O nas

Ars Cosmetica je spletna stran namenjeja izključno kozmetičnim vsebinam, ki bralcem ponujajo strokovna mnenja o kozmetičnih sestavinah in formulacijah, zadnje lepotne trende in vedno aktualne nasvete o negi. Zbirka RECENZIJ ponuja poglobljen vpogled in oceno kozmetičnih izdelkov, ki jih lahko predlagate tudi bralci na Ars Cosmetica forumu, facebook-u ali twitter-ju.

Objave in fotografije na spletni strani so avtorsko delo in jih ni dovoljeno kopirati, uporabljati za predavanja, jih izkoriščati za marketinške namene ali se z njimi na kakršenkoli drug način okoriščati. Proti kršiteljem bomo ustrezno pravno ukrepali.

Vse RECENZIJE so izključno avtorsko delo in odražajo lastno mnenje avtorja o kozmetičnem izdelku. Izdelke ocenjujemo objektivno glede na seznam INCI sestavin in naše izkušnje ob uporabi.

Spletna stran Ars Cosmetica je bila naprej ustanovljena kot kozmetični forum, kasneje pa je sledila še pridobitev s portalom, kjer je največ poudarka na ocenah kozmetičnih izdelkov. Ars Cosmetica je prvi slovenski kozmetični portal, ki pokriva izključno kozmetične vsebine na večih nivojih. Njen nastanek je zakrivila Nina*, spletno srečanje z Gabi** pa je botrovalo nadaljnemu razvoju spletnega medija Ars Cosmetica. Razvoj spletne strani so omogočali tudi vsi naši aktivni člani foruma, še posebej moderatorji in vsakodnevni redni obiskovalci. Danes je Ars Cosmetica neodvisen spletni medij za različne vsebine s področja kozmetike, kozmetologije in lepote.

Nina* aka rojena za kozmetiko + vsebinsko-oblikovna urednica

Gabi** aka kozmetična blogerka + nepogrešljiva tehnično-vsebinska podpora

Kontaktirajte nas: ars.cosmetica@gmail.com

Naslov: Ars Cosmetica s.p., Cankarjeva 24, 3325 Šoštanj

 

 

Varovanje zasebnosti na spletni strani www.ars-cosmetica.com

Na spletni strani www.ars-cosmetica.com dajemo zasebnosti obiskovalcev izjemen pomen. Sledeči dokument o politiki varovanja zasebnosti opisuje tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in zbiramo na www.ars-cosmetica.com ter kako jih uporabljamo. Opisano varovanje zasebnosti se nanaša na vse podstrani spletne strani www.ars-cosmetica.com

Rutinsko zbiranje informacij

Tako kot večina spletnih strani tudi na spletni strani www.ars-cosmetica.com spremljamo osnovne informacije o naših obiskovalcih. Te vključujejo zapise o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja, ki vam ponuja storitev interneta, oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. Nobena od teh informacij ne more osebno identificirati specifičnega obiskovalca spletne strani. Informacije so beležene za namene rutinske administracije, za vzdrževanje, analizo trendov in pridobivanje informacij o tem, katere vsebine so za obiskovalce najbolj uporabne.

Piškotki

Kjer je potrebno, spletna stran www.ars-cosmetica.com uporablja piškotke, s katerimi shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče z namenom zagotavljanja boljše storitve ter prilagajanja spletne strani obiskovalcu. Oglaševalski partnerji in ostale tretje stranke lahko uporabijo piškotke (Cookies), skripte (JavaScript) in/ali spletne signale (Web Beacons) za sledenje obiskovalcev na naši spletni strani z namenom prikazovanja oglasov in ostalih uporabnih informacij. To sledenje je realizirano s strani tretje stranke preko njihovega strežnika in je stvar njihove politike varovanja zasebnosti. Nekateri oglaševalski partnerji, med njimi tudi Google AdSense, lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Spletna stran www.ars-cosmetica.com nima nadzora ali dostopa do piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Kontrola zasebnosti

Če imate pomisleke glede varovanja zasebnosti, lahko spremenite nastavitve v vašem brskalniku in onemogočite uporabo piškotkov. Informacije o tem najdete na spletni strani vašega brskalnika. Za vse informacije o načinu, uporabi in odjavo od piškotkov se obrnite na politiko varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Na spletni strani www.ars-cosmetica.com ne moremo vplivati na delo tretjh strank (oglaševalcev) in ne moremo vplivati na njihovo politiko varovanja zasebnosti.

Posebno obvestilo o Google oglaševanju

Vsako oglaševanje, ki ga prikaže Google se lahko kontrolira z uporabo piškotkov. Ti omogočajo, da Google prikazuje oglase, ki bazirajo na obisku te spletne strani in drugih spletnih strani, ki uporabljajo storitev Google oglaševanje. Kot je omenjeno zgoraj, vsako sledenje, ki ga opravi Google preko piškotkov in ostalih mehanizmov, je stvar Google-ove lastne politike varovanja zasebnosti.

O Google oglaševanju: kaj je DoubleClick DART piškotek

DoubleClick DART piškotek uporablja Google v oglasih na spletni strani založnika in tako prikazuje AdSense z določeno vsebino oglasa. Ko uporabnik obišče Adsense na založnikovi spletni strani in si ogleda ali klikne na oglas, se lahko na uporabnikov brskalnik namesti piškotek. Informacije zbrane od teh piškotkov bodo uporabljene v pomoč AdSense založniku za boljšo storitev in upravljanje z oglasi na njihovi spletni strani in po spletu. Uporabniki lahko izključijo uporabo DART piškotkov, vse informacije o tem najdete na Google ad and content network privacy policy (pogosta vprašanja o zasebnosti pri Google oglaševanju), na spletni strani: http://www.google.com/policies/privacy/ads/

Kontaktne informacije

Vprašanja v zvezi s politiko varovanja zasebnosti lahko naslovite na ars.cosmetica@gmail.com