Nekaj idej za praznično manikuro

1
Nekaj idej za praznično manikuro

Pred nami je najdaljša noč v letu. Verjetno želimo na silvestrski zabavi prav vsi izgledati imenitno. Vse se mora ujemati. Razpoloženje, obleka, modni dodatki, pričeska, make up, manikura… Če se še niste odločili, kako bo izgledala vaša praznična manikura, vam v nadaljevanju ponujam nekaj predlogov zanjo.

Če sodite med tiste, ki se bojijo močnejših barv na nohtih, potem vam predlagam, da namesto klasične francoske manikure ali običajnih prosojnih odtenkov izberete polno prekriven bež odtenek, ki se lepo poda vaši polti. Takšni odtenki pa niso samo za sramežljive. Trenutno so namreč zelo modni.

Gosh - Ginger

Gosh – Ginger

Če je zgornji odtenek preveč vsakdanji za vaš okus, mu lahko dodate kakšen kamenček ali nalepko ali morda Konad.

Gosh - Ginger + Konad m71 s Catrice - Black Beauty
Osnova: Gosh – Ginger
Konad IP m71 s Catrice – Black Beauty

Ste k večerni toaleti izbrali zelene modne dodatke? Potem bo zelena manikura samo še pika na “i”. In ker gre za posebno priložnost, si vsekakor lahko privoščite nekaj bleščic.

China Glaze - Emerald Sparkle
China Glaze – Emerald Sparkle
Manikuro lahko začinite oziroma popestrite s “sponge” tehniko.

China Glaze - Emerald Sparkle + OPI - DS Glow
Osnova: China Glaze – Emerald Sparkle
OPI – DS Glow
In še dodatek Konad-a …

China Glaze - Emerald Sparkle + OPI - DS Glow + Konad - m57
Osnova: China Glaze – Emerald Sparkle
OPI – DS Glow
Konad IP m57 s Konad – Black

Če ste se odločili za zlato, potem nakup laka za nohte ne bi smel predstavljati težav. Trg namreč ponuja kar precej lakov za nohte v zlati barvi. Na srce vam polagam le eno. Izberite odtenek zlate, ki se najbolje ujema z vašo poltjo.

Ciate Paint Pots - Ladylike Luxe
Ciate Paint Pots – Ladylike Luxe
Če si želite bleščic, lahko čez izbran zlat odtenek nanesete še plast ali dve bleščičastega nadlaka.

Ciate Paint Pots - Ladylike Luxe + Tips & Toes
Osnova: Ciate Paint Pots – Ladylike Luxe
Tips & Toes – “brez imena”
Brez klasike sigurno ne gre. Rdeča. Nekateri menijo, da se poda k čisto vsemu. Sama se ne strinjam s tem. Menim, da je rdečo treba nositi s stilom, sicer lahko hitro izgleda ceneno. Rdeča je zelo močna barva. V celotni videz jo je potrebno znati vplesti. Kot sem že napisala, si za posebno priložnost lahko privoščite nekaj bleščic. Vseeno pa ne pretiravajte. Bleščice naj bodo le dodatek.

Precision - Twinkle Toes

Precision – Twinkle Toes
Za konec pa še ena klasika, ki je bila še prejšnjo zimo izredno modna. Zelo temni odtenki ali “vampy” odtenki. Letošnjo sezono so sicer nekoliko v ozadju. Menim pa, da z “vampy” odtenkom, ki ga premišljeno uskladite s celotnim videzom, nikoli ne morete zgrešiti.

Collistar - Melanzana Glitter
Collistar – Melanzana Glitter
Zgornji odtenek vsebuje rdeč šimer, zato je Konad v rdeči barvi verjetno najbolj očitna odločitev. Končni izgled z vrtnicami je izredno prefinjen.

Collistar - Mellanzana Glitter + Konad m65 z Jessica - Cinderella Red
Osnova: Collistar – Melanzana Glitter
Konad IP m65 z Jessica – Cinderella Red
To je bilo nekaj predlogov za praznično manikuro. Poskušala sem ustvariti za vsak okus nekaj. Od preproste in sramežljive manikure do drznejše manikure, za katero je potrebno več potrpežljivosti in spretnosti pri sami izvedbi. Upam, da ste med zgornjimi desetimi predlogi našli tudi kakšno idejo zase.

Za vsa vprašanja in komentarje vabljeni na forum.