Negovalna linija Collistar Sorbet Creams

0

Collistarjeve nove Sorbet Creams vsebujejo energijo slastnih gozdnih sadežev; odlikuje jih lahkotna kremna tekstura: odlična lepotilna nega, ki jo lahko uporabljate vsak dan v letu.

Collistarjevi raziskovalci so ustvarili nov tip kreme s ciljnim delovanjem, ki zagotavlja edinstven občutek užitka in lagodja. Sorbet kreme predstavljajo novo poglavje v projektu Ti Amo Italia, projektu, ki slavi glavne značilnosti italijanske pokrajine. Tokrat so zvezde izdelkov sladki sadeži iz italijanskih gozdov, vsak s svojim edinstvenim delovanjem. Linijo odlikujejo embalaže izredno živih barv – fuksija, roza, rumena in svetlo modra.

Izbirate lahko med naslednjimi »kremnimi sorbeti«:

  • Energy + Brightness Sorbet Cream: koncentrat vitaminov, sladkorjev, mineralov in flavonoidov, ki ga vsebuje izvleček robide iz Trentina, skupaj z ostalimi pomembnimi aktivnimi sestavinami sorbet kreme proti prvim znakom staranja spodbuja energijo kožnih celic in neposredno zavira in upočasnjuje znake kožnega staranja.
  • Moisturising Sorbet Cream: njena posebnost je izvleček jagode Basilicata, ki kožo osveži in jo tonificira. Formula, ki temelji na NMF kompleksu®, hialuronski kislini in Aqualance™ kompleksu, spodbuja vlažilne procese globoko v koži, medtem ko vitamina C in E delujeta antioksidativno.
  • Mattifying Sorbet Cream: idealen odgovor za kožo, ki jo pestijo nepravilnosti in razširjene pore, neprijeten masten sijaj … Formula vsebuje izvleček toskanskega črnega ribeza, ki je poln pomirjujočih flavonoidov in taninov.
  • Soothing Sorbet Cream: formula, ki vsebuje izvleček borovnice iz province Emilia Romagna, je popoln izdelek za najbolj občutljivo kožo, saj z visoko vsebnostjo flavonoidov in antocianidinov zagotavlja izredno zaščito kapilar.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: