Nega obraza Paula´s Choice v salonu Womanhattan

0

Salon Womanhattan je edini akreditirani salon v Sloveniji, ki izvaja nege obraza izključno po protokolu Paula´s Choice. Pred pričetkom nege se kozmetičarka z vami pogovori o posebnostih, tipu in stanju vaše kože, k še bolj personaliziranemu pristopu pa pripomorejo tudi informacije o vaši dnevni rutini čiščenja in nege. Nega poteka v prijetnem vzdušju salona, kjer uporabljajo izključno visoko kvalitetne izdelke Paula´s Choice, ki izpolnijo kozmetične obljube in slovijo po svoji sestavinski odličnosti.

Izdelki ne mašijo por in ne dražijo kože – alfa in beta hidroksi kisline, ki jih določeni izdelki vsebujejo, so namreč v formulaciji skupaj s protivnetnimi in pomirjujočimi rastlinskimi izvlečki. V paketu Paula´s Choice nege, ki je prilagojena specifikam in zahtevam vaše kože, boste deležni vrhunske nege tako pri težavah z nečisto kožo kot tudi pri odpravljanju suhe in utrujene kože z znaki staranja. Cena posamezne nege obraza je 58 €, če se odločite samo za postopek čiščenja kože pa 40 €. Postopek traja 90 minut (po potrebi tudi dlje). Običajno se priporočajo štiri nege letno, ob večjih težavah s kožo pogosteje.

Nega obraza Paula´s Choice v salonu Womanhattan

Pomlad nam prinaša svežino in nežno prekrivna ličila, ki polt še bolj poudarijo in manj prekrivajo nepravilnosti. Pred poletjem in močnejšimi UV žarki je še čas, da privoščite svojemu obrazu tretma s kislinami, odstranite nečistoče in pripravite kožo na enakomerno (in seveda “zdravo”) porjavelost ter sijoč izgled.

Kontakt: Womanhattan, telefon 070 900 088, info@womanhattan.si

Temo Womanhattan lahko spremljate tudi na forumu.

Priporočamo: