NANSHY Marvel kozmetična gobica za ličenje

0

PRVI VTIS: Svetlo zelena kozmetična gobica v čudoviti škatlici, ki jo lahko uporabite za shranjevanje nakita ali drobnarij. Nanshy Marvel je ena izmed novodobnih kozmetičnih gobic, ki bolj ali manj uspešno osvajajo svet ličil.

NANSHY_marvel_makeup_blending_spongeUPORABA IN UČINKOVITOST: Sama sicer nisem lastnica originalnega “beauty blender-ja”, ki je začel evforijo kozmetičnih gobic solzastih oblik, sem si pa skozi objave po spletu nekako izoblikovala mnenje, da obstajajo različne kozmetične gobice z zmerno/dostopno ceno iz zelo kvalitetnega materiala ter da je bolje kupiti eno dobro kot več poceni gobic iz slabšega materiala. Gobica Nanshy že na prvi otip deluje vzrdžljivo in tudi v praksi brez poškodb zdrži kar nekaj mesecev. Pred nanosom jo je potrebno zmočiti, ožeti in stisniti v papirnato brisačo – tako navlažena gobica je res fenomenalen pripomoček za brezhibno nanašanje ličil.

Zgornji del konice je primeren za nanos tekočega pudra okoli oči in kotičkov okrog nosnic, prav tako je konica gobica zelo priročna za nanašanje osvetljevalca na zgodnji del ličnice, po korenu nosu in nad zgornjo ustnico. Res presenetljivo dobro pa se ta del gobice obnese tudi za nanašanje kremnih rdečil in rdečil v kamnu – še posebej tistih odtenkov, ki pri nanašanju s čopičem lahko delujejo premočno oz. se jih težko lepo zabriše (testirala sem rdečilo za lica v skoraj neonsko roza barvi in ga še nikoli do zdaj nisem uspela tako lepo nanesti in zabrisati).

Spodnji okrogli del je odličen za nanašanje tekočega in kremnega pudra ter pudra v kamnu ali prahu. S tapkanjem in valjanjem po koži obraza lahko dosežete krasen “airbrushed” videz. Pri meni se je Nanshy kozmetična gobica super obnesla tudi pri nanosu enega od pudrov v kamnu, ki je pri tehniki nanosa s čopičem vedno ostal precej viden na obrazu (in ga ravno zaradi tega nisem pogosto uporabljala) – z gobico se je lepo razporedil, bolje oprijel kože in hkrati dobro prekril.

Po vsaki uporabi jo je potrebno očistiti ter pustiti na polici, da se posuši do naslednjega dne. Osebno bi pri tej gobici spremenila samo eno stvar, in sicer to, da bi jo malenkost zmanjšala.

CENA VS. UČINEK: Cena za gobico je 7,49 €, kar je sprejemljiva cena za kvaliteten lepotni pripomoček; še posebej če upoštevamo dejstvo, da lahko z njegovo pomočjo tudi do zdaj manj uporabna ličila ponovno oživijo. Vsekakor nepogrešljiv spremljevalec za vsakodnevni nanos pudrov in podlag vseh vrst.

PRIPOROČAMO? Zelo priporočamo. Če boste gobico uporabljali tudi za rdečila za lica, priporočamo nakup dveh (eno za rdečila in eno za pudre), saj se rdečkasti pigmenti malo težje spirajo.

POSEBNOSTI MATERIALA: ne vsebuje lateksa, alergenov ali dišav.