NA TESTU: Sleek paleta senčil

0
Sleek paleta senčila za oči

Forumašici Ars Cosmetice sta testirali paleti senčil za oči Sleek I Divine: odtenki Bad Girl in Lagoon. Bad Girl vsebuje večinoma temno modre, vijolične in sive odtenke, Lagoon pa predstavlja zelo pisan izbor barv.

Mnenje forumašice anchek o Sleek paleti Bad Girl:
Ko sem na roki delala swatche s prsti, se mi nekatere senčke niso zdele vredu pigmentirane, na koži so puščale “kredast” občutek, nekateri odtenki pa so bili izjemno mazljivi in so se super nanašali. Pri nanašanju s čopičem se vsi odtenki v paleti super obnesejo. Senčila so izjemno pigmentirana, tako da mi s temnejšimi odtenki ni uspelo skreirati kakšnega bolj nežnega dnevnega izgleda. Temnejši odtenki se dobro obnesejo kot liner z mokrim nanosom. Svetla odtenka Innocence in Gullible sta edina, ki pred nanosom potrebujeta podlago, zelo lepo pa prideta do izraza tudi preko temnejših senčk. Večina odtenkov je šimrastih, Noir in Rebel sta edini mat senčki v paleti. Najbolj posebna in zame najlepša je Twilight – temno vijolična.

Senčke so obstojne, ličenje na očeh je zdržalo par ur, tudi če nisem uporabila podlage. S podlago mi jih pa sploh ni uspelo uničiti, dokler ni bil čas za odstranjevanje.
Barve so super, menim, da se bodo še boljše obnesle v kombinaciji s svetlimi, mat in bolj nevtralnimi odtenki. Bolje bi bilo, da bi paleta namesto gobice vsebovala čopič. Na splošno se mi zdi paleta super in mislim, da si bom privoščila še kakšno.

Mnenje forumašice tigice o Sleek paleti Lagoon:
Sleek paletka z imenom Aqua Collection Lagoon vsebuje čudovite poletne barve. Senčke se nahajajo v lični črni škatli z velikim ogledalom. V paleti so štiri mat ter osem šimrastih senčil.

Šimrasta senčila so dobro pigmentirana, medtem ko so mat malce manj pigmentirana. Z nanosom nisem imela nobenih problemov – niti pri šimrastih in niti pri mat odtenkih. Nekatere senčke so se prašile, kar je bilo bolj opazno pri mat senčilih, na primer pri odtenku Deep Water.

Obstojnost senčil je dobra, saj so tudi na mojih mastnih vekah zdržale cel dan (imam mastne veke, tako da je podlaga pod senčkami ‘a must’).
Paletka mi je zelo všeč, s pravo kombinacijo se lahko kreira dnevni ali večerni “look” ter tudi malce bolj odštekane makeup-e.