NA TESTU: Sensilab 30-days Slim

0
Testiramo: Sensilab 30-days Slim

30-Days Slim je celovit shujševalni program, ki je nastal v sodelovanju z resničnimi ljudmi, ki so imeli težave s težo.

30-Days Slim paket vsebuje tri vrste kapsul:

  1. Appetit Stop učinkovito zavira prekomeren apetit in prežene občutek volčje lakote. Tako pripomore k zmanjšanemu vnosu hrane in k izgubljanju odvečnih kilogramov.
  2. Fat Burner zavira vsrkavanje maščob iz zaužite hrane v telo, ter pospeši topljenje maščob in odpravljanje maščobnih blazinic z vseh predelov našega telesa. S svojim dvojnim delovanjem pripomore k hitro opaznemu napredku pri odpravljanju maščobnih nadlog.
  3. Metabolism Boost pospeši izgubljanje kilogramov tudi med spanjem. Ker prestavi telesni metabolizem v višjo prestavo nam omogoča, da tudi med mirovanjem izgubljamo odvečne kilograme brez posebnega napora.

Uporabnice foruma smo izdelek testirale in opisale svoje izkušnje:

Počutje ob jemanju prehranskih dopolnil 30 Days Slim

Goga: Počutje v redu. Nisem opazila sprememb.

Ina: Ob jemanju dopolnil nisem opazila spremembe počutja, je pa bilo to zame precej stresno obdobje (študijsko), tako da je mora tudi to razlog.

Nina: Brez opaznih sprememb.

Učinek hujšanja v času jemanja dopolnil in končni rezultat

Goga: Po nekaj dneh jemanja opazno manjši občutek lakote in boljšo prebavo. V času jemanja kapsul sem se trudila jesti manj ogljikovih hidratov, sladkarij ter piti kavo brez mleka (včasih sem se tudi pregrešila). Prve dni pitja kapsul nisem občutila nobenih sprememb, po 4-5 dneh pa manj apetita in boljšo prebavo (redni obiski wc, kar je pri meni na splošno problem :)). Po kakšnem tednu se mi je začel manjšati obseg trebuha. Stehtala sem se prvi dan jemanja in po 30-ih dneh sem imela 5kg manj. Najbolj se pozna zmanjšan obseg trebuha in bokov. To je bil zagon za naprej, da spremenim prehrano in hujšam dalje.

Ina: Nisem opazila učinka.

Nina: Najbolj opazno je bilo zmanjšanje apetita že kmalu po začetku jemanja tablet. Med jemanjem kapsul sem zaradi viroze imela krajšo pavzo; kljub temu sem po enem mesecu brez spremenjenih prehranjevalnih navad in občasno izpuščenim odmerkom imela 1,5 kg manj.

Režim prehranjevanja in vadbe v času jemanja

Goga: Trudila sem se zajtrkovati (tega ponavadi ne počnem) in imeti več manjših obrokov dnevno. Telovadbo sem vključila – sobno kolo ter vaje za noge, roke in trebuh. Telovadila sem popoldne ali zvečer.

Ina: V času jemanja kapsul nisem spreminjala režima prehranjevanja, zmanjšala sem le pitje kave (saj že kapsule vsebujejo kofein). Ravno tako sem vadila kot običajno, 2 do 3x tedenska aktivnost.

Nina: Brez posebnih sprememb prehranjevalnih navad in brez dodatne telesne atkivnosti.

Vključevanje kapsul v vsakdanji jedilnik

Goga: Na začetku mi je uspelo redno jemati vse kapsule. Zaradi narave dela sem potem včasih pri kosilu na njih pozabila. Kljub temu sem se še vedno pazila pri prehrani.

Ina: Jutranja doza kapsul mi ni delalala težav, sem pa včash pozabila na drugo dozo v času kosila.

Nina: Jutranje jemanje brez problema, občasno sem pozabila na jemanje ob kosilu.

Dve od treh testirank bi 30-dnevno hujšanje s kapsulami še ponovili, izbrani rastlinski izvlečki v kapsulah za hujšanje učinkujejo in ne povzročajo negativnih sprememb pri počutju. Za samo jemanje bi bilo bolj enostavno, če kapsul ne bi bilo potrebno jemati tako pogosto (priporočamo opomnik). Glede na opisane izkušnje se najboljši rezultati hujšanja dosežejo z vsaj malo več telesne aktivnosti in dodatnimi spremembami pri prehrani, so pa rezultati lahko pri nekaterih opazni tudi brez sprememb v vsakodnevni prehrani in vadbi.

Cena paketa za 30 dnevno hujšanje 30-Days Slim: 34,90 EUR