NA TESTU: Naravna rdečila Green People

0

Testirali smo Green People rdečila za ustnice, ki glede na sestavine spadajo med naravno dekorativo. Izdelek nam obljublja naravno in obstojno barvo, nego, sijaj in vlaženje ustnic.

Šminke so v treh različnih odtenkih: češnja (rdeča), cimet (oranžno-rjava) in svilnato rožnata (hladna svetlo roza). V osnovi ne gre za zelo pigmentirane šminke, čemur pripomore tudi visoka vsebnost svetlečih delcev, vendar bo nanos predvsem temnejših dveh odtenkov dobro dopolnil tudi močnejši večerni make up. Obstojnost je solidna, nekaj pomanjkljivosti je bilo opaziti po nanosu odtenka češnja. Vsi trije odtenki dajejo sijoč in zelo svetleč videz. Šminke so izjemno vlažilne, dajejo občutek mehkobe in so lepo mazljive. Dodan mentol daje nekaj “plump” efekta; na ustnicah se začuti kot blag hladilen efekt, vendar ne v takšni meri, da bi bil neprijeten.

Sestavine rdečila Green People, odtenek češnja:
*Cocos nucifera (coconut oil), *Ricinus communis (castor oil), *Cera alba (bees wax), Theobroma grandiflorum (cupuaçu butter), *Simmondsia chinensis (jojoba oil), Iron oxide (CI 77491), Mica, *Mentha piperita (peppermint oil), Commiphora myrrha (myrrh oil), *d-Limonene (from essential oils).
* Certificirane sestavine ekološkega porekla (99,44%)

Green People naravna rdečila

Največji plus šmink Green People so zelo dobre sestavine, odlične vlažilne lastnosti, občutek mehkejših ustnic in glede na trenutno dokaj skopo ponudbo sestavinsko resnično naravne dekorative so omenjene šminke dobra izbira pri nakupu naravnih, pigmentiranih in svetlečih odtenkov. Kot pomanjkljivost bi omenili premajhno izbiro barv. Če najdete sebi primeren odtenek med ponujenimi tremi, pa nakup vsem, ki prisegate na naravne sestavine in vam ni vseeno kaj nanašate (in kaj pojeste), priporočamo.

Temo Green People ličila lahko spremljate tudi na forumu.