NA TESTU: Laki Models Own

0

Models Own laki za nohte razveseljujejo z različnimi teksturami in barvami, obljubljajo obstojnost in enostaven nanos. Narejeni so za modo – in za zabavo. Petim članicam foruma smo podarili različne odtenke lakov Models Own in jih prosili za oceno.

Models Own Artstix Duo Blibble:

Arstix Duo Blibble me je po nanosu presenetil, saj je med roza laki najlepši med podobnimi v moji zbirki, v živo je barva skoraj neonska in lepša kot na vseh fotografijah. Roza lak v duotu je prekriven z enim slojem, v glitter delu pa je ravno pravšnja količina bleščic. Čopič v Artstix Duo mi odgovarja bolj kot pri ostalih Models Own lakih.

Models Own Artstix Pink Stuff:

Pastel Pink v Artstix Duo Pink Stuff je zelo dober predstavnik pastelno roza odtenkov. Primeren je za večino uporabnic in se kot dodatni bonus veliko lepše nanaša kot večina pastelnih lakov. Roza odtenek je polno prekriven že s prvo plastjo, za večjo dovršenost pa sta potrebna dva. Bleščice so lepo razporejene v bazi, tako da se le-te lepo nanašajo. Nanos lakov na obeh straneh je enostaven, obstojnost pa je malo slabša. Roza lak in bleščice se odlično barvno ujamejo, dopolnjujejo in ustvarijo zares čudovit končni videz.

Models Own Hedonist:

Hedonist je kot rdečko med najlepšimi v moji zbirki – barva je kremasta in živa neonsko rdeča. Obstojnost je super, brez znakov obrabe ali krušenja je zdržal nekaj dni. Prekriven je že z enim slojem, nanos je enostaven, na čopič pa se je potrebno malo navaditi. Glede obstojnosti so bile izkušnje različne: nekaterim se zdi obstojnost super, brez znakov obrabe in krušenja zdrži nekaj dni, nekaterim pa je brez krušenja zdržal dva dni in posledično je bila obstojnost ocenjena slabše. Pri odtenku Hednosti navdušuje izredno dobra pigmentiranost, hitro sušenje in enostaven nanos, barva pa je v živo še lepša kot na fotografijah.

Models Own Jade Stone:

Jade Stone je zelo dober predstavnik zelenih odtenkov in se nanaša veliko lepše kot večina pastelnih lakov. Polnoprekriven je že z enim slojem, za bolj dovršen nanos pa sta potrebna dva.

Models Own Golden Green:

Golden Green je prelivajoča zelena, odtenek na fotografiji dobimo z vsaj tremi nanosi – v nasprotnem primeru se poznajo proge čopiča, kar pa je značilno za prelivajoče odtenke lakov na splošno.

Models Own Disco Mix:

Models Own Disco Mix vsebuje prozorno bazo nabito z modrimi in magenta drobnimi bleščicami. Nanos je enostaven, čas sušenja pa daljši kot pri ostalih odtenkih – dodatne sloje je malo težje nanesti zaradi velike količine bleščic. Obstojnost je bila slaba, všeč pa mi je bil efekt bleščic, ki so zares goste in tako ni potrebno predhodno na noht nanesti nobene baze.

Models Own Dancing Queen:

Bleščeči Dancing Queen je nekaj čisto posebnega in sem ga prav zato izbrala za testiranje.Za lepo in dokaj enakomerno razporeditev bleščic so potrebni trije nanosi.

Models Own Hayley´s Comet:

Hayley´s Comet odtenek je duochrome in ga je težko prikazati v eni fotografiji. Barve se spreminjajo glede na svetlobo. Za popolno prekrivnost so bili potrebni štirje nanosi, pri nanosu so bili opaženi drobni mehurčki.

Models Own Tropical Sun:

Tropical sun je čudovit poletni odtenek, oranžno roza barva z zlatim sijajem in malimi holografskimi bleščicami. Odtenek je dokaj prosojen in je za polno prekrivnost potrebno nanesti štiri plasti. Nanos je enostaven, čopič je klasično zaobljen. Pri nanosu so se pojavili mehurčki, za kar bi bila lahko kriva tudi vročina. Barva mi je zelo všeč, slaba stran je samo to, da potrebuje veliko plasti. Odtenek bi bil idealen tudi za slojenje čez oranžen lak. Lak je ostal neokrušen štiri dni.

Zaključek

Uporabnice so zelo pohvalile krem in pastelne odtenke ter duo lake Artstix. Pri prelivajočih in duochrome lakih je bil nanos manj enostaven, potrebnih je bilo več nanosov. Obstojnost in čopič je večina pohvalila, razlike pa se lahko pojavijo pri posameznih odtenkih. Pozitivno presenečenje je bilo pakiranje, saj so laki oviti v plastično folijo in je tako lahko kupec prepričan, da izdelek ni bil predhodno odprt. Med testiranimi odtenki so največ navdušenja poželi: Hedonist, Jade Stone in roza odtenka v duo Arstix. Verjamemo, da si boste svoje favorite lažje izbrale tudi s pomočjo čudovitih fotografij, ki so jih prispevale forumašice: anchek, katiee, gejba, Tassa in C-bomb.

Models Own laki so na voljo v spletni drogeriji Click2Chic.