MODELS OWN Nude Icing

0

PRVI VTIS: Steklenička je matirana in mi je bolj všeč kot klasične prozorne stekleničke. Na pokrovčku je nalepka z odtenkom laka, ki je dokaj dober približek laka na nohtih – na mojih nohtih je lak sicer izpadel lepše kot je prikazano. Pritegne zelo “in” nude kremasta barva, ki je primerna tako za v službo kot tudi za kakšne bolj posebne priložnosti. Barva je idealna elegantna mešanica svetlo-rjavih in zelo diskretnih roza odtenkov, ki skupaj ne izpadejo ne presvetlo in ne pretemno.

MODELS_OWN_nude_icingUČINKOVITOST: Pigmentiranost je dovolj dobra tudi z enim nanosom, je pa pri samo enem nanosu opaznih nekaj črtic. Dva nanosa dajeta lep enakomeren videz. Zadovoljna sem z dokaj hitrim sušenjem (ne tako hitrim kot pri lakih, ki to posebej obljubljajo, za klasičen lak pa se zelo dobro suši). Zelo dobra obstojnost, z manjšimi praskami 4 dni.

KOMENTAR SESTAVIN: Komentar sledi po izpisu INCI sestavin (sestavin ni niti na embalaži niti na njihovi uradni spletni strani, kjer naj bi te informacije bile dostopne).

CENA VS. UČINEK: Cena za 14 ml je ok 6 €; primerna za lak, ki se dobro nanaša in ima dodelan odtenek.

PRIPOROČAMO? Da, zelo modna niansa letošnjega leta in dovolj klasičen, da bo aktualen tudi naslednje sezone.

INCI: INCI bodo dodane naknadno (sestavin ni niti na embalaži niti na njihovi uradni spletni strani, kjer naj bi te informacije bile dostopne).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: