MODELS OWN Nude Icing

0

PRVI VTIS: Steklenička je matirana in mi je bolj všeč kot klasične prozorne stekleničke. Na pokrovčku je nalepka z odtenkom laka, ki je dokaj dober približek laka na nohtih – na mojih nohtih je lak sicer izpadel lepše kot je prikazano. Pritegne zelo “in” nude kremasta barva, ki je primerna tako za v službo kot tudi za kakšne bolj posebne priložnosti. Barva je idealna elegantna mešanica svetlo-rjavih in zelo diskretnih roza odtenkov, ki skupaj ne izpadejo ne presvetlo in ne pretemno.

MODELS_OWN_nude_icingUČINKOVITOST: Pigmentiranost je dovolj dobra tudi z enim nanosom, je pa pri samo enem nanosu opaznih nekaj črtic. Dva nanosa dajeta lep enakomeren videz. Zadovoljna sem z dokaj hitrim sušenjem (ne tako hitrim kot pri lakih, ki to posebej obljubljajo, za klasičen lak pa se zelo dobro suši). Zelo dobra obstojnost, z manjšimi praskami 4 dni.

KOMENTAR SESTAVIN: Komentar sledi po izpisu INCI sestavin (sestavin ni niti na embalaži niti na njihovi uradni spletni strani, kjer naj bi te informacije bile dostopne).

CENA VS. UČINEK: Cena za 14 ml je ok 6 €; primerna za lak, ki se dobro nanaša in ima dodelan odtenek.

PRIPOROČAMO? Da, zelo modna niansa letošnjega leta in dovolj klasičen, da bo aktualen tudi naslednje sezone.

INCI: INCI bodo dodane naknadno (sestavin ni niti na embalaži niti na njihovi uradni spletni strani, kjer naj bi te informacije bile dostopne).