Maskara La Roche Posay Respectissime Volume za občutljive oči tudi v zimskem času

0

Zima je za občutljivo kožo zaradi mraza in suhega zraka v ogrevanih prostorih obdobje številnih negativnih vplivov, ki koži povzročajo neugodje in povečujejo njeno razdraženost. La Roche-Posay kot strokovnjak za občutljivo kožo zato svetuje blago čiščenje, posebno nego ter pazljivo izbiro nežnih ličil, ki ne bodo dražila občutljive kože in oči.

Dermatologe in oftalmologe vsak dan obiščejo dva do trije pacienti, ki imajo težave z občutljivimi očmi. Občutljivost se kaže kot zbadanje, solzenje, pordelost, suhost in reakcije v obliki alergije ali intolerance pri uporabi določenih kozmetičnih izdelkov. Zato vedno priporočajo uporabo nežnih ličil, da se prepreči občutek neugodja in alergije. Na voljo so posebni izdelki, od črtal za oči in senčil pa vse do maskare, ki so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe občutljivih oči.

LRP_maskara_respectissimeMaskara Respectissime Volume za ekstremen volumen in intenziven pogled. Od nanosa do odstranjevanja ne povzroča občutka neugodja: mikro zračna formula intenzivno okrepi trepalnice in jim podari volumen, ne da bi jih obtežila. Omogoča enostavno in nežno odstranjevanje. Krtačka loči vsako posamezno trepalnico brez draženja območja okrog oči. Rezultat nanosa so krepkejše trepalnice z več volumna in brez obtežitve.