Make up novosti – pomlad 2012

0
Novosti 2012

Na naše police počasi prihajajo spomladanske kolekcije ter izdelki v živih in igrivih pomladnih odtenkih.

DEBORAH nam bo še ta mesec ponudila 8 novih TRIO HI-TECH trojčkov senčil za oči. Senčila imajo novo formulacijo, spremenili pa so tudi barvne kombinacije oz. njihov vrsti red ter embalažo.

ISADORA je spomladansko kolekcijo poimenovala Pearls Of Passion ter jo odela v kombinacijo pastelnih in kovinskih odtenkov. Sestavljajo jo rdečilo v stiku, četvorček senčil, trije laki za nohte, svinčniki za oči s kovinskim finišem …

Isadora Pearls Of Passion preview

ARTDECO je za modne barve pomlad/poletje 2012 navdih črpal iz “Kaviar Gauche“, blagovne znamke, ki jo vodita priznani nemški oblikovalki visoke mode Alexandra Fischer-Roehler in Johanna Kühl. V kolekciji prevladujejo roza, zelena, zlata barva, vsebuje pa vse od lakov za nohte do novih quattro in duo dozic.

Artdeco Kaviar Gauche preview by Gejba

ESSENCE bo v mesecu marcu navduševal predvsem ljubiteljice marmoriranih izdelkov. Glavna zvezda kolekcije je marmorirano rdečilo, tik za petami pa mu sledijo tri prav tako marmorirana senčila.

Essence Marble Mania preview by Gejba

ALESSANDRO nam bo postregel z zanimivo mešanico klasičnih spomladanskih barv ter bolj zamolklih “zimskih” odtenkov. Track Me omejena izdaja vsebuje 10 lakov za nohte v mini izvedbi.

Alessandro Track Me preview by Gejba

JESSICAPeacock Queen je sicer že nekaj časa v prodaji, vendar pa je idealna za vse, ki ste zamudile Chanelovo jesensko kolekcijo. Jessica Smoky Feather, Iridescent Eye in Bronze Tailed laki so namreč izredno podobni Chanel Graphite, Peridot in Quartz odtenkom.

Jessica Peacock Queen preview by Gejba

ISADORA bo še ta teden na tržišče poslala Precision maskaro. Obljubljajo volumen, dolžino in ločitev trepalnic brez grudic in madežev. Krtačka bo majhna in tanka in kot taka primerna za vse, ki ste ali naveličani velikih krtačk ali pa vam le te ne ustrezajo.

KANEBO je pred kratkim lansiral prvo SENSAI tekočo podlago z matirnim učinkom. Na voljo je v osmih odtenkih, kot primer pa priporočajo njihov Smoothing water make-up (primer na vodni bazi).

Kanebo, Isadora by Gejba

 

Za vsa vprašanja in komentarje vabljeni na: Deborah podforum, Isadora podforum, Essence-MU podforum, Artdeco podforum, Alessandro podforum, Jessica podforum, Kanebo Sensai podforum