Make up novosti – poletje 2011

0
Makeup novosti 2011

V naslednjih mesecih prihaja na naše police kar nekaj privlačnih omejenih izdaj. Poglejmo si skupaj nekaj izmed njih. Pri MANHATTNU nas bodo razveselili z dvema omejenima edicijama. LUXOPOLIS LE bo vsebovala štiri senčila ter ogromen bronzer, kolekciji pa so dodali še Volcano vodoodporno maskaro ter dva Water Flash glosa. Na svoj račun boste prišle predvsem ljubiteljice zelenih senčil – na voljo bodo namreč kar trije zeleni odtenki ter senčilo v barvi šampanjca za osvetljevanje. Na voljo po 01.07.2011.

Manhattan NAUGHTY NAILS LEbo namenjena ljubiteljicam lakov za nohte. Na voljo bo pet različnih odtenkov: oceansko modra, baby roza, marelična, pastelno zelena in vijolično siva. V omejeni ediciji najdemo še prozoren lak s srebrnimi bleščicami ter izdelek, ki naj bi opravljam tako funkcijo nadlaka kot podlaka. Na voljo po 15.6.2011.

Manhattan Naughty Nails LE predogled

ARTDECO nam ponuja AQUA GLOW BRONZING LE. Poigrali so se z bronastimi in turkiznimi odtenki ter pohvalno dodali nekaterim izdelkom tudi SPF zaščito. Tako ima kompaktni puder SPF 15, Lip Stylo pa SPF 30. V kolekciji se nahaja tudi šest lakov za nohte, glosi, zlati iluminator … Na voljo od maja do avgusta.

ARTDECO Aqua Glow Bronzing LE predogled

ESSENCE nam bo v poletnih mesecih predstavil kar tri omejene izdaje. Danes vam bomo pokazali dve izmed njih. BALLERINA BACKSTAGE LE prinaša lake za nohte, senčila za oči ter rdečilo v peni …

Essence Ballerina Backstage LE predogled

NAILS IN STYLE LE pa je v celoti posvečena nohtom. Na voljo bodo: folije za nohte, stilsko oblikovana pilica za nohte, štirje laki …

Essence Nails In Style LE predogled

Pri Alessandru nadaljujejo tradicijo Wild Crash kompletov, ki so tokrat na voljo v bolj živahnih kombinacijah.

Alessandro Wild Crash predogled

Izbira bo to poletje zelo pestra, tako da ne dvomimo da bo vsaka našla kaj zase.

Za vsa vprašanja in komentarje vabljeni na Ars Cosmetica podforum DEKORATIVA: ArtDeco-MU, ArtDeco-laki, Essence-MU, Essence-laki, Manhattan – MU, Manhattan-laki, Alessandro.