L´oreal Professionnel Vitamino Color A-OX

0

Na bledenje barve vpliva več faktorjev, krtačenje in sušenje las, morska, trda ali klorirana voda. Vsi ti faktorji vplivajo na strukturo las, jih naredijo krhke, suhe in porozne. Pigmenti „bežijo“ iz vlakna in barva izgublja svojo intenziteto. UV in sončna svetloba vplivajo na pigmente znotraj vlakna, medtem ko  onesnaževanje in dim povzročata oksidativni stres, kar privede do spremenjene barve ter ustvarjanja neželenih rumenih tonov.

Nova L’Oréal Professionnel linija za zaščito barve las Vitamino Color A.Ox je dobila navdih v tretmajih zaščite kože. Kot so antioksidanti ključni pri zaščiti kože pred poškodbami, so ravno tako pomembni tudi za zaščito las pred oksidacijo. Neohespiridin  deluje proti oksidaciji, vitamin E in pantenol ščitita, UV filter pa zaščiti pred agresijami UV žarkov.

Vita AOX Shampooing 250ml

 

Vitamino Color A-OX šampon: Čisti lase in jim nudi mehkobo ter bleščečo barvo vse do konic. Obogaten je z UV filtrom in vitaminom E.  Nežno odstranja ostanke nečistoč, ščiti barvo in nudi sijaj.  Brez silikonov in sulfatov.

 

 

 

 

Vita AOX Conditioner 150ml

 

Vitamino Color A-OX balzam: Lasje se bodo lažje razčesali, bodo mehkejši, sijoči in bleščeči vse do konic.  Bogata tekstura ščiti barvo, brez da jih obteži.

 

 

 

 

Vita AOX Masque 200ml

 

Vitamino Color A-OX maska za fiksiranje in izpopolnitev barve: Lasje so mehkejši in bolj bleščeči.

 

 

Vita AOX Leave_in 150ml

 

Vitamino Color A-OX nega za popolne barvane lase: Neposredno razvozlja lase in jih naredi mehke, voljne in bleščeče. Formula je obogatena z derivatom vitamina E, pšeničnimi proteini in aminokislinami. Disciplinira in ščiti barvane lase.

 

 

 

 

Vita AOX Soft Cleanser 150ml

 

Vitamino Color Soft Cleanser – šampon brez sulfatov za zaščito barvanih las: Kremna tekstura se transformira v bogato peno in omogoča manjše doziranje od običajnih šamponov. Nežno čisti nečistoče. Barvani lasje so zaščiteni in sijoči. Kremasto čistilo se transformira v dotiku z vodo v bogato peno ter nežno čisti nečistoče z lasnih vlaken. Ščiti in izboljša sijaj barvanih las.

 

 

 

Vita AOX Color 10IN1 190ml

 

Vitamino Color A-OX Color 10 v 1 – večnamenski sprej: Zaščita barve, Sijaj, Mehkoba, Enakomernost, Hidratacija, Brez vozlanja, Olajšano razčesavanje, Zmanjšano cepljenje, Zmanjšane razcepljene konice, Anti-frizz učinek.

 

 

 

 

Vita AOX Powerdose 10ml

Vitamino Color Powerdose – tretma v eni dozi: Dodatni tretma po barvanju las. Formula obogatena z UV-filtri, derivatom vitamina E, pantenolom in neohespiridinom. Z dodatnimi aktivnimi sestavina je zaščitena tudi površina barvanih las pred vodo. Powerdose Color omogoča popolni tretma vlakna, za lase z bleščečo in sijočo barvo. Dostopno kot storitev v frizerskem salonu.