L’Oreal Professionnel slovenskemu trgu predstavlja PRO FIBER

0

10. septembra 2015 je v Ljubljani potekal predstavitveni dogodek za novost L’Oreal Professionnel PRO FIBER, ki je revolucionaren profesionalni protokol za dolgotrajno nego poškodovanih las, ki se začne v salonu in nadaljuje doma.

THuha_2015-09-09_DSC_2229_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOSrce inovacije je molekularnem kompleksu APTYL100, tehnologiji, ki ima sposobnost dolgotrajnega zadrževanja v lasnem vlaknu, medtem ko sicer že prvo šamponiranje odstrani večino negovalnih sestavin. PRO FIBER je dostopen izključno v pooblaščenih salonih L’Oreal Professionnel, v katerih educirani strokovnjak za profesionalno nego las na podlagi strokovne diagnoze las izbere ustrezen protokol in nudi personalizirano priporočilo za uporabo izdelkov doma. Rezultati salonskega protokola PRO FIBER so vidni takoj: konice las dajejo videz pravkar postriženih las. PRO FIBER rutina za domačo nego nato podaljšuje učinke salonskega protokola, tudi do 6 tednov. Z vsakim šamponiranjem se nega ponovno aktivira in nudi edinstvene kozmetične rezultate.

THuha_2015-09-09_DSC_2146_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOTina Roso, direktorice Divizije profesionalnih izdelkov L’Oreal Adria: „PRO FIBER je najnovejša izmed izjemnih inovacij L’Oreal Professionnel v več kot stoletni zgodovini. Po 15 letih raziskav in 15 patentih, 5 let po naši zadnji veliki revoluciji na področju barv za lase, INOA, zdaj na področje nege las ponovno vnašamo revolucijo. Že vse od izuma prve barve za lase v začetku 20. stoletja pa do Elnetta leta 1960, nedavne inovacije tehnologije ODS v Inoi ter Steampoda, L’Oreal Professionnel razume želje frizerjev in potrošnikov. Letos predstavljamo novo izjemno inovacijo, ki je odgovor na njihove potrebe in želje: PRO FIBER, ki bo tako, kot je ODS pred petimi leti in mnoge inovacije iz L’Oreala pred tem, spremenil navade žensk v negi las ter dvignil raven frizerskih storitev na naših trgih.“

THuha_2015-09-09_DSC_2156_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLONajnovejšo inovacijo iz L’Oreal Professionnel je predstavila tudi Karmen Pečnik, direktorica znanstvene komunikacije L’Oreala Adria, ki se je osredotočila na tehnologijo APTYL100, s katero so L’Orealovi znanstveniki uspeli doseči izjemnost nege PRO FIBER: „L’Oreal živi in diha inovacije, saj se zavedamo, da nam te omogočajo, da obdržimo profesionalno superiornost. Danes predstavljena inovacija je celoten koncept protokola, njeno srce pa je molekularni kompleks APTYL100, ki je po 15 letih raziskav rezultat naših najobsežnejših raziskav na področju poškodovanih las doslej. Prvič tudi prinaša trojno delovanje: takojšnjo in popolno obnovo, obstojnost ter reaktivacijo. In APTYL100 je tehnologija, ki se lahko dolgotrajno zadržuje v lasnem vlaknu, medtem ko večino negovalnih sestavin sicer odstrani že prvo šamponiranje. Reaktivira pa se z naslednjim šamponiranjem, celo do 4 šamponiranja, znova in znova.“

THuha_2015-09-09_DSC_2168_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOIzdelke PRO FIBER je podrobneje predstavila Nikolina Bilać, edukatorica L’Oreal Professionnel za L’Oreal Adria, ki je predstavila 3 linije PRO FIBER za 3 različne stopnje poškodovanosti las, salonski protokol, ki vključuje tudi strokovno diagnozo, ter domačo rutino, s katero podaljšamo učinek salonskega protokola. „Salonski protokol PRO FIBER je nepogrešljiv del celotne rešitve. Strokovnjak v izbranem L’Oreal Professionnel salonu bo najprej naredil strokovno diagnozo vaših las, nato pa izvedel ustrezen salonski protokol in priporočil ustrezne izdelke za domačo rutino, ki bodo podaljšali učinkovitost salonske nege, tudi do 6 tednov.“

THuha_2015-09-09_DSC_2201_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOObnova poškodovanih las je eden največjih izzivov nege las pri ženskah: 58 % žensk trdi, da imajo težave s poškodovanimi lasmi. L’Oreal Professionnel izpostavlja 3 stopnje poškodovanosti las: 1. stopnja – poškodovana je samo kutikula; 2. stopnja – poškodovana sta kutikula in korteks; 3. stopnja: kutikula in korteks sta zelo poškodovana. Na podlagi poznavanja treh stopenj poškodovanosti las je L’Oreal Professionnel oblikoval 3 PRO FIBER linije, ki so prilagojene posameznim stopnjam poškodovanosti las: RECTIFY, RESTORE, RECONSTRUCT. Te linije nudijo prilagojeno rešitev za vsako stopnjo poškodovanosti las.

THuha_2015-09-09_DSC_2244_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOPredstavitev linij PRO FIBER

Rectify je linija, ki je bila zasnovana za obnovo površine las in dolgotrajno nego las 1. stopnje poškodovanosti. Za naravno poškodovane lase, ki so poškodovani zaradi pogoste uporabe toplotnih naprav, močnega krtačenja, ton na ton koloracije … Poškodovana je kutikula: lasje niso mehki, izgledajo togo in konice las so stanjšane.
Vonj linije RECTIFY sprošča medeno noto, ki je okrepljena z delikatno noto frangipani cveta, s citrusnimi notami in mešanico vanilije in kokosa.

THuha_2015-09-09_DSC_2096_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLO Linija Restore je zasnovana za obnovo lasnega vlakna in dolgotrajno nego las 2. stopnje poškodovanosti. Za pobarvane lase, ki so poškodovani s pogostim oblikovanjem ali likanjem. Poškodovana sta kutikula in korteks.
Vonj linije RESTORE sprošča kremaste note s pridihom cveta kardamoma pred cvetenjem ter vonja potonike in irisa ter lesne note cedre in sandalovine.

THuha_2015-09-09_DSC_2114_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOLinija Reconstruct je zasnova za obnovo izrazito poškodovanih las in dolgotrajno nego. Za lase, ki potrebujejo dolgotrajno obnovo, saj so pogosto podvrženi agresivnim procesom. Kutikula in korteks sta izrazito poškodovana.
Vonj linije RECONSTRUCT sprošča pikantne note, zmešane s sladko, a močno noto vanilije.

THuha_2015-09-09_DSC_2119_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLODomača rutina PRO FIBER podaljšuje učinke molekularnega kompleksa APTYL100 na lasno vlakno. Ključni del domače rutine PRO FIBER je „RE-CHARGE“ monodoza. Ta vsebuje tehnologijo APTYL100, ki se nahaja v mehki, luksuzni in bleščeči kremi. Njena izjemna formula je rezultat dolgotrajnega raziskovanja. Njena tekstura se topi z lasmi. Nanašamo jo na oprane, mokre lase, ob vsakem četrtem šamponiranju, namesto balzama ali maske, ki ju običajno uporabljamo. Po 5-ih minutah so lasje preoblikovani in globoko nahranjeni, voljni in zlahka se razvozljavajo. Ko se posušijo, lasje izgledajo sijajni, svilnati in ukročeni. Zaradi monodoze učinki profesionalnega protokola trajajo do 6 tednov.

THuha_2015-09-09_DSC_2125_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOPRO FIBER je dostopen izključno v pooblaščenih salonih L’Oreal Professionnel. Frizer lahko s pomočjo PRO FIBER diagnoze oceni stopnjo poškodovanosti las. Nato lahko nanese ustrezen salonski protokol in nudi personalizirano priporočilo za uporabo izdelkov doma.

THuha_2015-09-09_DSC_2252_L'OrÚal_Pro_Fiber_SLOFoto: Tomislav Huha