L’Oréal Professionnel It Looks stayling trendi pomlad/poletje 2015

0

Najnovejši styling trendi za pomlad/poletje 2015 prihajajo iz backstage-a glasbenih festivalov. Glasbeni festivali so postali mesto, kjer moramo biti prisotni. Rock in pop zvoki ustvarjajo svojo lastno odo poletja. Povezava s 70timi se lahko najde povsod, a so se kode spremenile: moda ima pomemben vpliv na frizure. Pri pričeskah se lahko občuti svoboda, igra s stilom, kjer se rušijo lastne meje.

Bob, kite, wet look, shag (razmršeni lasje) 70tih so bili opazni na modnih pistah. IT frizura sezone postane „shag“ ki se je začel v 70tih, dosegla vrhunec v 80tih, ko je postal priljubljena frizura celotne generacije pevcev od Chrissie Hynde do Debbie Harry. To poletje se vrača na velika vrata, v strukturirani ali lahkotni razmršeni formi. A v vsakem slučaju: must have frizura. Lahko smo ga videli na modnih revijah Toma Forda, Anthonya Vaccarella in Louisa Vuittona ter na slavnih, kot so Alexy Chung in Edie Campbell, ki je utelešila specifični brit pop duh s prepoznavno frizuro.

Umi, ki so skriti izza letošnjih L’Oréal Professionnel It Looks so Frédéric Mennetrier in James Rowe, strokovnjaki barve in pričesk, iskani v prestižnih in slavnih časopisih širom sveta. To leto so predstavljeni 3 looki sezone, 2 It dekleti in prvič do sedaj It moški: Alice Dellal, Malika Haydon in Jack Guiness.

BLOND SHAG ALICE DELLAL

Britansko-brazilska glasbenica in model, ekscentrična naslednica in muza Karla Lagerfeld za Chanel, ki je tudi fotografinja, top model Alice Dellal ima vse. Je članica banda Thrush Metal. Je ena od prvih, ki je 2009 obudila „undercut“ trend. Svojo manekensko kariero je začela zaradi Maria Testine. Lahko se jo opazi tudi v revijah Valentina in Vivian Westvood. Novo L’Oréal Professionnel It dekle menja frizure, in tudi to leto je izbrala nekoliko temnejšo blond verzijo s frufrujem.

INSPIRACIJA ZA VIDEZ

To leto blond postane rock: zelo hladna na dolžinah in konicah, v popolnem kontrastu z naravnimi temnimi koreni. S strokovno aplikacijo barve se doseže subtilni prehod med koreni in konicami, kar je novi look sezone. To barvo je ustvaril Frédéric Mennetrier, z uporabo najnovejše inovacije iz L’Oréal Professionnela, Majirel High Lift, s katero se ustvarjajo hladne blond nianse zaradi koncentracije nevtralizirajočega agensa, ki posvetli do 5 tonov, istočasno neguje lase od korenov do konic z Majirel Ionène G – Incell tehnologijo. James Rowe, ki je bil zadolžen za pričeske, se je odločil poudariti divjo plat Alice z uporabo Tecni.art Wild Stylers Crêpage de Chignon, mineralni puder, ki lasem nudi teksturo in volumen. Za končni učinek je uporabil novi sprej za sijaj Tecni.art Shower Shine Wet Domination.

BLACK SHAG

Bollywood zvezdnica in elektro DJ, pol Indijka, pol Avstralka, Malika Hayden je novo L’Oréal Professionnel IT dekle. V Indijo se je preselila zaradi manekenske kariere. Poznana je po filmu Agent Vinod in je članica banda Elektrovertz DJ.

loreal_professionnel_malikaINSPIRACIJA ZA VIDEZ

Da bi poudarili rock zvezdo v Maliki, je Frédéric Mennetrier povzel navdih po pogumu največjih mednarodnih zvezdnic, kot so Katy Perry in Vanessa Hudgens. Barvi je dodal vibrantno rdečo, ki je v kontrastu s temnejšo osnovo. Razigrani prameni so narejeni s pomočjo INOA Carmilane, ki omogoča intenzivno in dolgotrajno rdečo barvo, ki ne bledi. James Rowe se je zopet odločil za „shag“ in s pomočjo Wild Stylers Scruff Me in Next Day Hair ustvaril razmršen look.

UNDERCUT JACK GUINESSA

Potem ko je diplomiral na Cambridgeu, Jack Guinness si je vzel prosti čas za potovanja. Zapazila ga je manekenska agencija in kariera se mu je obrnila navzgor. Ta britanski model in DJ je postal obraz za L’Oréal Professionnel kot prvi It Look moški.

loreal_professionnel_jackINSPIRACIJA ZA LOOK

Undercut je hit frizura za moške. Kombinira dva stila: resni, obriti look 30tih in 40tih z bolj rock lookom 50tih. Delno ali popolnoma obrit z ene strani, lasje privzdignjeni v zrak z ali brez razdelitve, ta pričeska uteleša sexy look sezone. Za stiliziranje njegove pričeske je James uporabil Tecni.art Wet Domination Extreme Splash gel s fleksibilno učvrstitvijo, za izrazito bleščeč wet-look.

Uporabljeni izdelki:

loreal professionnel it looks styling