L´OCCITANE Bonne Mere gel za prhanje med

1

PRVI VTIS: L´Occitane vedno navduši z embalažo, tudi pri preprostem gelu za prhanje iz linije Bonne Mere. V liniji gelov za prhanje Bonne Mere je več različnih vonjev, plastenke pa se lahko zlagajo ena na drugo (kar je kopalnici lahko zelo praktično). Bonne Mere z medom zelo lepo diši- opisala bi ga kot bolj sofisticirano verzijo vonja po medu, ki se nagiba k sladkemu medenemu parfumu in ne toliko k sladkobi medu kot hrane. Sama sicer običajno nisem navdušena nad vonjem medu, obožujem pa sladke vonje – in ta med me je vsekakor prepričal.

LOCCITANE_Bonne_Mere_gel_za_prhanje_medUČINKOVITOST: Krasen gel za prhanje, ravno prav se peni, lepo se nanaša, nič ne draži ali srbi, koža pa po prhanju ni izsušena. Kožo blago odišavi, sam gel pa je brezbarven/prozoren.

KOMENTAR SESTAVIN: Ne vsebuje konzervansov parabenov in konzervansov, ki sproščajo formaldehid. Je brez alkohola, parafinov in umetnih barvil. Super formulacija, zelo preprosta, a kljub temu izredno razvajajoča, učinkovita ter dovolj nežna tudi do malo bolj občutljive kože. Od naravnih sestavin vsebuje med.

CENA VS. UČINEK: Cena za 300 ml je 10,20 €, kar se mi zdi sprejemljiva cena za to, kar ponuja.

PRIPOROČAMO? Zelo priporočamo, odličen izdelek za celo družino. Za medene sanje pod tušem pred spanjem.

INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Mel/Honey, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene. 

 

1 COMMENT

  1. Po navdušenju nad tem gelom sem za mojega kupila še Bonne Mere z rožmarinom, ki je prav tako krasen. Je pa bolj zeliščen moški vonj … oz. lahko bi ga opisala tudi kot zeliščno svež unisex vonj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: