L´OCCITANE Bonne Mere gel za prhanje med

1

PRVI VTIS: L´Occitane vedno navduši z embalažo, tudi pri preprostem gelu za prhanje iz linije Bonne Mere. V liniji gelov za prhanje Bonne Mere je več različnih vonjev, plastenke pa se lahko zlagajo ena na drugo (kar je kopalnici lahko zelo praktično). Bonne Mere z medom zelo lepo diši- opisala bi ga kot bolj sofisticirano verzijo vonja po medu, ki se nagiba k sladkemu medenemu parfumu in ne toliko k sladkobi medu kot hrane. Sama sicer običajno nisem navdušena nad vonjem medu, obožujem pa sladke vonje – in ta med me je vsekakor prepričal.

LOCCITANE_Bonne_Mere_gel_za_prhanje_medUČINKOVITOST: Krasen gel za prhanje, ravno prav se peni, lepo se nanaša, nič ne draži ali srbi, koža pa po prhanju ni izsušena. Kožo blago odišavi, sam gel pa je brezbarven/prozoren.

KOMENTAR SESTAVIN: Ne vsebuje konzervansov parabenov in konzervansov, ki sproščajo formaldehid. Je brez alkohola, parafinov in umetnih barvil. Super formulacija, zelo preprosta, a kljub temu izredno razvajajoča, učinkovita ter dovolj nežna tudi do malo bolj občutljive kože. Od naravnih sestavin vsebuje med.

CENA VS. UČINEK: Cena za 300 ml je 10,20 €, kar se mi zdi sprejemljiva cena za to, kar ponuja.

PRIPOROČAMO? Zelo priporočamo, odličen izdelek za celo družino. Za medene sanje pod tušem pred spanjem.

INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Mel/Honey, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene.