LANVIN Marry me! à la folie parfum

0

PRVI VTIS: Neonsko roza škatlica z belim napisom in prečudovita steklenička z neonsko roza pentljo. Parfum očara s citrusno-cvetno igrivostjo že po prvem nanosu. Zelo osvežujoča dišava.

LANVIN_marry_me_a_la_folieVONJ IN OBSTOJNOST: Parfum vsekakor spada med pomladno-poletne in je eden redkih, ki svežo citrusno-sadno kompozicijo dvigne na prefinjen in bolj modni nivo. Marry me a la folie naj bi povzemal mladostno strast začetne zaljubljenosti, vendar je po mojem mnenju dosti več ko to – je odlično sestavljena osvežujoče iskriva dišava, primerna za ženske vseh starosti. Na moji koži se čez nekaj časa citrusi prevesijo v sveže cvetlične note, spodnje note pa kasneje lepo uravnoteži blag mošusni vonj. Obstojnost je za svež parfum zelo dobra, sama ga sicer čez nekaj časa na sebi ne vonjam več tako dobro, vendar je glede na komentarje drugih dobro vzdržljiv tekom dneva.

CENA VS. UČINEK: Cena za 50 ml je med 30 in 50 €, odvisno od prodajnega mesta. Dokaj ugodna cena za užitek v dodelanem svežem vonju, dizajnu embalaže (in morebitne pohvale od drugih za vaš izbran parfum).

PRIPOROČAMO? Priporočamo vsem, ki niste 100% navdušenec nad klasičnimi ali neinovativnimi citrusnimi svežinami, a vseeno uživate v svežih, iskrivih vonjih z elegantno kompozicijo citrusne in cvetlične svežine.

INCI: Alcohol Denat. (SD Alcohol 39.C),Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, BHT, CI 60730, CI 17200, Limonene, Geraniol, Citronellol, Linalool, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Citral, Eugenol.