LANVIN Jeanne Lanvin Couture parfum

0

PRVI VTIS: Kot vedno čudovita embalaža iz najstarejše modne hiše na svetu – Lanvin. Na vijolično stekleničko in na škatlico je nalepljen trak iz blaga, kjer je napisano ime parfuma. Prvi vtis parfuma – sofisticiran, svež vonj z dodatkom not jagodičevja.

LANVIN_jeanne_coutureVONJ IN OBSTOJNOST: Kompozicija parfuma Jeanne Lanvin Couture je primerna za vse letne čase. Vonj je ženstven in eleganten, vendar nikakor ne deluje strogo. Zgornje osvežujoče dišave z dodatkom maline se na koži prevesijo v cvetlične in kasneje v kremasto-lesne note. Parfum je primeren za ženske vseh starosti in je lahko tako dnevni kot tudi nočni dodatek. Obstojnost je zelo dobra, na koži se parfumske note lepo zlijejo in prehajajo iz zgornjih do spodnjih kompozicij. Parfum sem z veseljem porabila do konca, vendar sem se ga po eni steklenički malo naveličala; ni me tako zelo očaral, da bi ga takoj ponovno kupila.

CENA VS. UČINEK: Cena za 50 ml je med 30 in 40 €, odvisno od prodajnega mesta. Cena je primerna za lepo dodelan vonj in čudovito stekleničko.

PRIPOROČAMO? Priporočamo vsem, ki imate radi elegantne, a hkrati ne prestroge in neosladne vonje. Začetne sveže note z jagodičevjem na koži čez nekaj časa preidejo v malo toplejše cvetno-lesne kategorije.

INCI: Alcohol Denat. (SD Alcohol 39.C), Parfum, Aqua, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, BHT, Linalool, Citral, CI 60730, CI 17200