La Roche Posay za otroško kožo

0

Koža dojenčkov in majhnih otrok je nežnejša in tanjša od kože odraslih, zato je še posebej pomembno, da uporabljamo ustrezne izdelke, ki ščitijo in negujejo občutljivo otroško kožo. La Roche-Posay je izbral 5 izdelkov, ki so posebej prilagojeni za umivanje in nego občutljive otroške kože: termalno vodo za pomiritev, Lipikar Syndet kremni gel, Lipikar olje za umivanje telesa, Lipikar Baume AP za vsakodnevno nego in Cicaplast Baume B5 za razdraženo kožo dojenčkov in otrok. Vsi izdelki, ki so primerni za dojenčke in otroke, so opremljeni z nalepko BABY in jih občutljiva otroška koža dobro prenaša.

UMIVANJE OBČUTLJIVE KOŽE DOJENČKOV IN OTROK

LIPIKAR SYNDET kremni gel za umivanje telesa deluje proti draženju in je prilagojen zelo suhi in k atopijskemu dermatitisu nagnjeni koži dojenčkov in otrok. Izdelek ne vsebuje mil in deluje pomirjujoče, koži povrne lipide in pomaga ohranjati njen zaščitni sloj. Obenem kožo ščiti pred izsušitvijo in draženjem zaradi trde vode.

LIPIKAR OLJE za umivanje telesa koži povrne lipide in deluje proti draženju. Vsebuje niacinamid, ki pomaga obnoviti zaščitno bariero kože in ublaži občutek napetosti, ter karitejevo maslo, ki intenzivno nadomesti pomanjkanje lipidov. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo: za prhanje in kopanje.

VSAKODNEVNA NEGA KOŽE DOJENČKOV IN OTROK

LIPIKAR BAUME AP je balzam za telo, ki koži povrne lipide, deluje proti draženju in srbečici. Namenjen je suhi in k atopijskemu dermatitisu nagnjeni koži dojenčkov in otrok. Izdelek v trenutku pomiri kožo in ji trajno povrne občutek ugodja. Karitejevo maslo in olje oljne ogrščice omogočata intenzivno obnavljanje lipidov in kožo naredita spet mehko. Zaradi nemastne in nelepljive teksture lahko otroka oblečete takoj po nanosu izdelka.

POMIRITEV OBČUTLJIVE KOŽE DOJENČKOV IN OTROK

TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY je naravno bogata s selenom, ki deluje antioksidativno, pomirja in mehča kožo. Termalna voda predstavlja osnovno nego za vse tipe občutljive otroške kože, ker pomaga ublažiti in pomiriti rdečino, zmanjšati srbečico, pospešiti celjenje in zaokroža redno previjanje otroka. Termalna voda La Roche-Posay je na voljo v velikostih 50 ml, 150 ml in 300 ml.

RAZDRAŽENA KOŽA DOJENČKOV IN OTROK

CICAPLAST BAUME B5 je balzam, ki pomiri in obnovi razdraženo kožo dojenčkov in otrok. Vsebuje 5 % pantenola, termalno vodo, madekasoid in protibakterijski kompleks bakra, cinka in mangana. Kožo pomiri, nahrani in zaščiti pred bakterijami. Poleg tega koža izdelek zelo dobro prenaša – tudi na najobčutljivejših delih, kot so obraz in ustnice. Praske, razpokana, suha in luskava koža, piki komarjev, občutek napetosti in skelenje so le nekateri odzivi otroške kože na vsakodnevne agresivne dejavnike, Cicaplast Baume B5 pa je odlična rešitev za te vsakodnevne težave kože.