Kerastase Densifique Serum Jeunesse

0

Reaktivirajte mladost svojih las
Kérastase skrbi za potrebe žensk in gre korak naprej v iskanju rešitev za lase, ki so pod vplivom časa. Na laseh, ki se starajo, sta vidni dve temeljni spremembi: stanjšani lasje in lasje brez sijaja, manj ugodni na dotik. Da bi lasje bili videti mlajše, se mora spremeniti strategija, ki bi vzela v obzir različne tipe las in njihove teksture. Cilj je, da so lasje čisti, bleščeči, zglajeni in voljni.

Kerastase DensifiqueKot strokovnjak v negi lasišča Kérastase nudi rešitev glede na specifične potrebe vaših las – DENSIFIQUE SÉRUM JEUNESSE, prvi „aktivator mladosti“ las, ki se istočasno bori s problemi stanjševanja in sivimi lasmi, dopolni zaključek vaše Densifique rutine. Napredna raziskovanja laboratorija L’Oréal Advanced Research so pokazala, da se izza multidimenzionalnih sprememb v lasu tekom časa pojavi tudi izguba melanina. Poznano je, da gre zasluga melaninu za barvo las, manj poznano pa je, da vpliva na teksturo in sijaj las. Tekom časa številne vsakdanje agresije (UVA in UVB žarki, oblikovanje las, stres, itd.) privedejo do akumulacije poškodb prostih radikalov, ki so odgovorni za izgubo melanocitov in zaščitnega melanina.

Da bi zaustavili delovanje časa na lase, Kérastase lansira DENSIFIQUE SÉRUM JEUNESSE. Formula seruma vsebuje kompleks antioksidantov, Anti-Ox Cellular. Sestavine v kompelku so izbrane zaradi svoje močnega antioksidativnega delovanja: ferulna kislina, vitamina C in E, dodan pa je tudi UV filter. Serum združuje tudi delovanje molekule Stemoxydine®, ki povečuje gostoto las in ceramidov, ki vlaknu nudijo sijaj in voljnost.

DENSIFIQUE SÉRUM JEUNESSE se nanaša na lasišče in dolžine mokrih las pred stylingom. Sérum Jeunesse ohranja mladost las, že po prvi uporabi se povrneta sijaj in volumen. Po treh mesecih se začne ustvarjati nova gostota vaših las. Lahkotna tekstura ne pušča sledov razen prijetnega cvetličnega vonja. Z Densifique Sérum Jeunesse je lasišču vrnjena mladost – gostota, volumen, sijaj in ukročenost v samo eni potezi.