Jimmy Choo predstavlja novo dišavo Illicit

1

Drznega in skrivnostnega duha ILLICIT prebuja čute tistih žensk, ki življenje uživajo v polnosti. Kljub nekoliko izzivalni naravi, ime simbolizira samozavestno žensko, ki niti usodo drži v svojih rokah. Zapeljiva, neustrašna, ki ima vse popolnoma pod nadzorom…to je Jimmy Choo ženska.

Dišava Illicit je vse, kar si dekle želi biti. Še več… je nadvse zapeljiva, bleščeča, magnetična. Drzne si prilagajati pravila, pleše od jutra do večera, je srce vsake zabave, uživa vsak trenutek življenja! Hipnotičen in ženstven vonj – je skoraj kot prepovedan sadež. Nemudoma osvoji naša čutila, da mu posvetimo vso pozornost. Zavaja, zapeljuje, privablja.

Kompozicija dišave

Povsem edinstvena olfaktivna izkušnja z blagodejnim in prijetnim ingverjem, ki flirta z ženstveno vrtnico ter prefinjenim jasminom, preden se razkrije Illicitova-ova prepoznavnost: gurmanski medeno-ambrasti akord nežno prepleten s sandalovino.

Illicit je delo parfumerke Anne Flipo, ki mu je želela vdihniti resnično svojevrsten pečat: “Zamislila sem si drzno dišavo z močnim podpisom. Zato sem začela precej kipeče in se nato umirila pri edinstveni osnovi. Zgrajen okoli čutnosti in odvisnosti, Illicit ponuja prav poseben sijaj in brezčasno eleganco.” Dišava se brez težav zlije s kožo in ustvari občutek moderne florientalske tančice. Dovolj drzna, da lahko z njo nosite tudi usnje, a hkrati čudovito elegantna, ko se želite odeti v svilo.

  • Zgornje note: ingver in grenka pomaranča
  • Srce dišave: vrtnica in sambaški jasmin
  • Osnova: medeno-ambrast akord in sandalovina

Jimmy_choo_illicit_2Steklenička in embalaža

Močna, večslojna in zapletena steklenička je kot kristal s tisočerimi odtenki. Art deco stil in arhitekturna siluheta, odeta v zlate odtenke s srebrnim pokrovčkom. Sodoben in moderen simbol razkošja. Embalaža z navdihom v zlatem usnju, ki je prisotno v kolekciji Jimmy Choo pomlad/poletje 2015, ponazarja glamurozni duh s kančkom uporništva. Na voljo kot 40 in 60 ml EdP.

Obraz

Sky Ferreira je ikona nove dišave Illicit. Sky-in kalifornijski duh, rokovski stil in neustrašen odnos je naravnost ustvarjen za dišavo Illicit. Samozavestna mlada ženska, ki živi, tako kot sama hoče!