Jesenske barve dekorativne kozmetike, 3.del

0
Jesenske barve 3

Med tiste barve, ki verjetno ne bodo šle nikoli iz mode, spadata tudi rjava in bež v vseh svojih odtenkih.

Ti odtenki so najbolj priljubljeni pri začetnicah ličenja, saj z njimi enostavno ni mogoče zgrešiti. Prav tako so odlični tudi za nevtralni make up, saj oči poudarijo, hkrati pa na obrazu dovoljujejo uporabo rdečil za ustnice v močnih odtenkih, ki so letošnjo jesen še kako zaželeni. Tistim bolj zahtevnim, ki si rade močno in opazno naličijo oči, verjetno bež in rjava ne bosta dovolj. Zakaj je torej ne bi kombinirale s … čimer koli! K rjavi barvi se namreč poda čisto vse! Če smo vam že v prvem delu članka Jesenske barve dekorativne kozmetike za inspiracijo ponujali kar naravo, ki je v tem letnem času še posebej raznobarvna, naj vam tokrat pokažemo make up, ki sta ga navdihnila jesensko listje ter oranžne buče.

 

 

Letošnjo jesen bo med vsemi svetlimi nevtralnimi barvami lakov za nohte kraljevala smetanovo rumena oz. kremna bež. Pri teh odtenkih bodite pozorne, kaj pristoji vašemu tenu kože. Zelo hitro lahko takšen lak izpade preveč rumenkast, kar vaših nohtov gotovo ne bo polepšalo.

Jesenski kremno bež favorit je lak Essence 03 Iced Chai Latte iz kolekcije Creamylicious, ki postane še bolj opazen z majhnim dodatkom laka Sinful Colors Buster’s Brown in ploščico iz enega od kompletov Stampy set znamke Essence.

 

Sinful Colors Buster’s Brown pa je gotovo en izmed tistih odtenkov, ki prav poosebljajo jesen in njene rdečkasto rjave tone.

 

Za vprašanja in komentarje vabljeni na forum.

 

Sorodni članki:
Jesenske barve dekorativne kozmetike, 1.del
Jesenske barve dekorativne kozmetike, 2.del